2010. június 3.

Magyarbirkács alsó

Ó, drága Máriám, ki egészen biztosan magyarbirkácsi születésű marketingszakember (Ördögi stílusban) lehet, most aztán keményen megragadta a tutit. Mielőtt azonban a tutitra rátenyerelnőnk, ejtsünk pár szót Magyarbirkácsról, h a nézőpontot meghatározzuk, mert a nézőpont fontos. Magyarbirkács a világ közepe, ez pedig éppen úgy igaz igen közelről, mint igen távolról, mondjuk a Világegyetem legszéléről szemlélve. Fel egészen a kutig, le meg míg a szem ellát a Kerek erdő széliig, onnan messzibbre meg már csak a törpék és vasorrú boszorkák, hétfejű, tizenkét, tizennégy és huszonegy(!) fejű sárkányok országa van, ahonnan senki nem tért még vissza soha a világon. Rendben, a Pali, az visszatért, de az meg úgy el lett varázsúva ottan, h egyetlen szavát meg nem lehetett érteni már neki. Kinyesködött, tette-vette, húzta-vonta magát. Az ételt zsirosalta, az italt savanyúnak mondta, semmi nem volt jó annak már, piha! Nem is volt maradása minálunk úgy megzavarta a fejit az a boszorka. Már amelyik elvarázsolta, az.
Na most innen, Magyarbirkácsrúl nézve a világ kerek. És lapos. Minden egyértelmű. Húsz éve a Pista a királyunk, azzal mindenkinek jóba kell lennie, mert igen művelt ember, gyorsan jár a keze. Magyarbirkácson egyébként mindenki megtalálja a számítását, én is alapítottam egy marketing főiskolát, amit sikeresen el is végeztem, azóta marketing szakember vagyok (Ördögi stílusban).
Na ezután jöhet a cikk (Ördögi stílusban).

2010. május 31.

WTF

WTF
Nekiálltak.
Bele.
Gondolom, a hetihetest akarták kiütni. Ez itt pontosan úgy néz ki, mint amikor egy lelkes orosz hekkercsapat megzúzza az oldalt. Valójában még mindig nem hiszem el, h nem ez történt. Ki fog derülni, h ez történt. Fogadjunk! Vagy a Kubatov-csapat remekelt ismét, tudják, a komcsizós. Ha ez utóbbi történt, akkor az msz(m)p-s web-élcsapat nevében most köszönőlevelet írnék, ugyanis ennél faszábban ők sem tudták volna meghekkelni az oldalakat.
OMG! Illik az előző fideszes bejegyzésemhez is, a kőkorszakoshoz, ahol arról beszéltem, h ezek összegraffitizik a törvénykönyvet meg még a Magyar Alkotmányt is négy év alatt. Narancssárgára mázolják az egész országot, narancssárga alkoholos filccel.
Nekiálltak.
Bele.

Íme javaslatom az új dizájnra.. ROFLMAO