2011. november 21.

FW: IMF-ügy: megszereztük a kormány kommunikációs tervét


(Ez nem a Gomperec-verzió - 2011.11.18., 15:59 2011.11.18., 17:24 23864 25 - Ez nem a Gomperec-féle kiszivárogtatott verzió, ez az eredeti (de tényleg) stratégiai anyag.)

Nemzeti Kommunikációs stratégia az új IMF-megállapodás megmagyarázására
Készítette: Kormányzati Kommunikációs Központ

Kapja: Dr. Orbán Viktor miniszterelnök, Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Dr., Dr. Varga Mihály miniszterelnökséget vezető államtitkár, Dr. Lázár János frakcióvezető Dr., Dr. Harrach Péter frakcióvezető, Dr. Szijjártó Péter miniszterelnöki biztos, Dr. Giró-Szász András kormányszóvivő, Dr. Havasi Bertalan helyettes államtitkár Dr., Dr. Selmeczi Dr. Gabriella, a Fidesz szóvivője Dr., Dr. Habony Árpád

Minősítés: szigorúan bizalmas

I. Általános stratégiai elvek
Háttér: A magyar kormány megállapodást kezdeményez az IMF-fel. Ez a lépés látszólag ellentétes az eddigi kormányzati kommunikációval, de úgysem gondoljuk komolyan (sem ezt, sem azt). Az ellenzéki pártok és a nem általunk fizetett sajtó megpróbálja majd kajakra kihasználni a helyzetet. Erős támadások várhatóak a következő hetekben a tárgyalások miatt, illetve később, amikor majd a megszorítócsomagot bevezetjük nekik a pofájukba (a Bokros nem győz majd sápadozni az irigységtől!). Mindebből jelentős hitelvesztés származhat. Fel kell készülni arra, hogy a disznók mindenhol a Dr. Miniszterelnök úr korábbi mondatait idézik (mert ezek ilyen szarok, hogy maguktól nem tudnak kitalálni semmit, folyton kopíroznak meg idézgetnek), például azt, hogy ”ha az IMF jön, én megyek”. Mivel az IMF valójában el sem ment, Miniszterelnök úrnak sincs ilyen szándéka, Dr.

I/1. Kommunikációs célok: 
 1. Az IMF-megállapodás átpozicionálása kormányzati győzelemmé (háború, vér, ütközet, verejték, csata).
 2. Miniszterelnök úr imidzsének erősítése: erős, megfontolt, hazaszerető, szavahihető, igazmondó, hősies, igazságos, önfeláldozó, ő egy olyan önzetlen államférfi, aki soha nem alszik, és aki mindig fontosabbnak tartja az ország, a nép biztonságát, és érdekeit, mint saját érdekeit, vagy hiúságát, ami neki nincs is, csak az a hatalmas, erős, igazságos, tiszta szíve van neki, csak a komcsik meg a buzi hokszekxszuálisok mondogatják az ellenkezőjét.


I/2 Fő üzenet:
Biztonságos kikötőbe visszük Magyarország gyorsnaszádját, minden idők legsúlyosabb gazdasági viharában, tűz, vér, golyózápor, sikolyok, lónyerítés, herélés, halálhörgés közepette is. Mi.

I/3 Alapnarratíva, amibe a megállapodást csomagolni kell:
Gyurcsány Ferenc köcsög. A Gyurcsány Ferenc meg a szocialisták a magyar történelem legherébb öröksége, ezt hagyták ránk. Ők. A köcsögök. A Gyurcsány Ferenc (aki lekurvázta ezt a drága, szent országot), a bankárok meg a baloldal megszorításokat követeltek, hogy a mi drága honfitársaink ne kaphassák meg mindazt, ami jár nekik, mindazt, amit meg lehet venni kölcsönből. A Gyurcsány Ferenc meg a Bajnaiék hamis adatokkal megtévesztették az IMF-et, akik ezért szintén megszorításokat vártak volna el, különben nem adnak pénzt. De erre mi nem voltunk hajlandóak, inkább kivájnánk a nemzetért lüktető szívünket a mellkasunkból, és osztottuk a pofonokat, csapást csapásra fáradhatatlan, és vettünk fel uzsorakölcsönöket a mi drága testvéreinknek, hogy ők megkapják mindazt, ami nekik jár, még akkor is, ha néhányat ezek közül a testvérek közül el kellett adni csicskának, de a többit nem, csak a nyomorultakat, meg a félkegyelműeket, meg az öregeket, meg a gyerekeket ígértük oda az araboknak meg a kínaiaknak kölcsönökért cserébe. Csak azok éppen nem fizetnek. Azok se adnak egy petákot se a mi szent szabadságharcunkra. Földet akarnak. De a szent földet azt mi nem adjuk, mert az már a miénk! Embert, munkaerőt, csicskát adunk, földet nem. Nem azért szereztük meg húsz év alatt a földet, hogy most odaadjuk mindenféle koszos kínainak meg arabnak. Az embereket vihetik, dolgoztathatják őket, vagy amit akarnak, földet nem kapnak. Ha nem lennének ezek a túlzottan liberális törvények itt Európában, már megnyitottuk volna a Budapesti Nemzetközi Rabszolgapiacot. Kell még néhány törvénymódosítás, és meg is nyitjuk, de erről nem pofázunk!

És hullottak körülöttünk, mint a rozs, de nem volt elég, gazdasági szabadságharcot indítottunk testvéreinkért, és hullott belőlük még több, mint a mák: elragadtuk és a magyar nemzetnek, magyar testvéreinknek (határon innét és túl) adtuk a legnagyobb nemzetközi cégek extraprofitját, zsírját és combját, mellyüknek húsát, mindet, lett is belőle sok szép Audi meg lézerblokkoló.  Ez a szabadságharc olyan sikeres volt, hogy számos ország másolni kezdte az ötleteinket. Az Audi náluk is jó évet fog zárni. Közben a külső és a belső ellenség titkos paktumot kötött, pedig vertük, hajtottuk, űztük őket minden fronton, mint a kukoricát, patakokban folyt a vérük, a patakok pedig folyóvá egyesülnek! A folyamok általában tengerekbe ömlenek. A tengerekben jó sok víz van. Együtt.

A szocialista párt, de legfőképpen a köcsög Gyurcsány Ferenc meg a nemzetközi pénzvilág és a szocialista párt érzi a közelgő döntő vereséget, ezért utolsó rohamra indultak drága, szeretett hazánk ellen. Szerencsére, az elmúlt évben bebizonyítottuk az IMF képviselőinek, hogy valójában el sem mentek, hogy Magyarország gazdasági helyzete – a mi derék kormányzásunknak, és a rengeteg pofonnak köszönhetően – újra jó stabil, ezért már ők sem akarnak ránk kényszeríteni megszorításokat. Nem kell nekik a több pofon. Csak azt szeretnék, ha kölcsönösen biztonságot nyújtanánk egymásnak, és nem vernénk most már őket tovább az európai történelem legnagyobb világválságában, nem akarják, hogy mégegyszer feltöröljük velük a padlót. Mi mindig is olyan futballokos nép voltunk (gondoljunk csak az Arany Csapatra és '56-ra!), a saját fegyverével verjük meg a nemzetközi bankárvilágot megint: megállapodunk az IMF-fel! Kapnak a pofájukra! Ez egyáltalán nem jelenti a szabadságharc feladását, sőt, az IMF-fel erős szövetségest kaptunk a megszorítások elleni véres, nagyszerű háborúban. Lesznek pofonok, fröcsögni fog a vér, repkednek a kokik!

Kifejezések, amelyeket minél többször kell használni: győzelem, biztonság, ésszerűség, felelősség, alkalmazkodás, győzelem, megmentjük, győzelem, új korszak, másfél éves sikeres gazdaság, győzelem, koki, saller, siker, kormányzásunk az utolsó esély, végső győzelem, az emberek töretlen bizalma, erősödik a forint, vér, győzelem, háború, olyan erős a forint, hogy lassan gyengíteni kell, ütközet, pofonok, huszárroham, olyan erős a forint, hogy csak na, győzelem, Gyurcsány köcsög, üszök, komcsi köcsög, bankár köcsög, győzelem.

Kifejezések, amelyeket tilos használni: hazudik, Őszöd (Őszödöt ideje lenne már átpozicionálni, szóljatok a Tarlónak, az annyira kreatív és egyszerűen mindenhez ért), bukás, kudarc, megszorítás, vizitdíj, tandíj, ingatlanadó, nem ortodox, az IMF tisztában van a magyar helyzettel, szopás.

Különösen tilos használni: „Strauss-Kahn bácsi és az ő szervezete, az a bizonyos IMF, a magyar titkárnő és a szobalány előtt már megszopatta a fél világot. Pénzért szopott a világ, és azok a réges-régi emberek azt hitték, ez így van rendjén. Ezért lett nekik végük.” Elkúrva.

II. Részletes feladatok

II/1. Frontális kommunikáció
A Gyurcsány Ferenc köcsög. A Dr. Szíjjártó Peti és a Dr. Gíró-Szász Andris meg a Dr. Török Gabi a következő napokban annyiszor szólal meg, ahányszor lehet. Semmi mást nem tesznek, mint a fő üzenetet és az alapnarratíva mondatait ismételgetik. A  Dr. Török Gabi tercel és kontrázik is, a Dr. Kummin meg még erre. Fontos, hogy ezt most a megszokottnál is magasabb színvonalon tegyék: rezzenéstelen arc, teljes meggyőződés, merev tekintet. Aki először pislog, az nem kap estére kutyakekszet! A köcsög Gyurcsány és az ellenzék felelősségét húzzák alá. Többször. Minél többször. Amikor csak lehet.

II/2. Közgazdász megszólalók
Dr. Barcza Gyuri,  Dr. Heim Peti,  Dr. Járai Zsiga hangsúlyozzák a lépés felelősségteljes voltát és gazdasági előnyeit. Az előzményekről, hibákról ne beszéljenek, csak a jelenről és a biztonságosabb jövőről. Drámai jelzőkkel ecseteljék az európai világválság súlyosságát, és dicsérjék meg a kormányt, hogy gyorsan és bátran alkalmazkodott a helyzethez, és mindenkivel feltörölte a padlót. A gazdasági szabadságharc kifejezést, ha akarják, elhagyhatják.

III/3. Politológus megszólalók
Az ő feladatuk lesz, hogy keretezzék a történetet és Miniszterelnök úr imidzsét védjék. Mráz Sámuel, Fritz Tomi, Lánczi Andris, Kumin Feri meg a Dr. Török Gabi magyarázzák el, hogy nem az a valódi hadvezér, aki ragaszkodik az álláspontjához, hanem az a Dr., aki képes alkalmazkodni a változásokhoz, a háborúhoz, a tengerhez és a csatákhoz, és valamire való módon le tud venni egy közepesen erős beadást az ország érdekében. Keressenek gyorsan minél több nemzetközi példát arra, hogy egy miniszterelnök, vagy csatár, vagy császár homlokegyenesen mást csinált, mint amit addig hirdetett, mégis le tudta venni a beadást, és eljött az aranykor. Sorolják fel a ballábas csatárokat, akikből császár lett. Ezeket a példákat el kell küldeni a Dr. Gíró-Szász Andriséknak is, hogy ők is használhassák, mert attól sokkal okosabbnak tűnnek a Dr Miniszterelnök úr szemében, és az most a legfontosabb. Aki szólózni akar, az mehet!

FONTOS! A Nézőpont Intézet azonnal publikáljon kutatást arról, hogy az emberek döntő többsége helyesli a kormány politikáját, és a megállapodást, és egyáltalán nem tartja hiteltelennek a Dr. Miniszterelnök urat, ezt csak a köcsög Gyurcsány terjeszti a rengeteg összelopott pénzből. Ha holnap lenne a választás a Dr. Miniszterelnök urat legalább öt harmaddal választanák császárrá és királlyá, a Bruce Willis is őrá szavazna. Az a kérdés, hogy a válaszadók kétharmada mondja azt: ebben a helyzetben sem Miniszterelnök úrnak, sem Gazdasági Miniszter úrnak nem szabad távoznia, sőt, ideje lenne, hogy a Dr. Miniszterelnök úr utódjául kijelölje a fiát, bár valójában ezt a haza érdekében már Augusztus 20-án meg kellett volna tennie, de a frakció majd spontán benyújt egy módosítót Aug. 20-al kapcsolatban, hogy legyen mondjuk Febr. 7-én, ha a Dr. Miniszterelnök úrnak is megfelel.

III/4. Elterelés
A Dr. Budai Gyuszi azonnal álljon elő egy új üggyel, és mostantól minden nap tegyen bejelentést. Szabad kezet kap, de nagy hal kell. A Gyurcsány és a pedofília például jó. A Dr. Miniszterelnök úr már beszélt is a Ferivel, aki úgy nyilatkozott, még az előzetest is vállalná, mert otthon veri az asszony. A Dr. Miniszterelnök úr felajánlotta, hogy töltse az egyik tokaji borospincéjében az előzetest, de a Feri mondta, hogy van neki ott sajátja is, ő megelégszik az IMF-kölcsön egészen kis százalékával (bővel tíz alatt), meg ha a rendőrök távolt tartják tőle azt a hárpiát, meg az anyósát. Ez tehát le van zsírozva. Jó lenne kiszivárogtatni néhány kisfiút ábrázoló felvételt azzal, hogy ez az ő gépéről van. Nagyon szépen kérem, ne a Dr. Budai szörfözzön képek után, mert bebukik vele, bízza meg inkább a kisfiát, vagy az unokáját, vagy a Dr. Szalai Annamari valamelyik gyerekét, azok eléggé ott vannak pornóban. Majd elszámoljuk tanácsadásnak, esetleg kapnak egy államtitkári státuszt. Házkutatás legyen (de ne nálunk), az se baj, ha a banyákat kicsit megverik, de az igazi az őrizetbe vétel lenne, megfektetve azt a köcsög gúnárt, az arcát jól belenyomkodva a sárba, vannak erre ezek a százötven kilós gyerekek, legyen ott hat-hét belőlük, hogy mindenki lássa, ki kivel mossa a pallót. Ezzel párthuzamosan a Dr. Varga Misi majd tegyen bejelentést, hogy újabb csontvázakat talált, derítse ki, hogy a köcsög Oszkó házát a fasszopó Simor, buzi off-shore cége finanszírozta, amelyért a hájfejű köcsög Hagyó kapta a pénzt, és ezért nőtt az államadósság. A Dr. Polt Peti intézkedjen. Az ügyészségi eljárásokról szóló anyagokat kivételesen ne csak a Magyar Nemzet kapja meg, hanem minél több lap, hogy gyorsan kiszorítsák az IMF-es híreket. (A Dr. Polt Petinek kell egy gyors kommunikációs felkészítő, hogy amennyiben valaki az elmúlt másfél év gazdasági döntései miatti büntetőjogi felelősségről kérdezi, akkor mit mondjon. És azt se felejtsétek el, hogy az ügyészség is megkapja az anyagot, hogy ne üljenek ott hülyén, amikor valami köcsög független újságíró véletlenül megkérdezi őket, ezek meg már megint nem tudnak semmit. Legyenek felkészítve! A bíró is legalább azt tudja, hogy hívják, akit el kell ítélnie! Legyen felkészítve!)

III/5. Az IMF megpuhítása
Mivel szinte biztos, hogy az IMF a megállapodás fejében megszorításokat fog elvárni, javítani kell a tárgyalási pozíciónkat. A Dr. Kövér Laci és az UD Zrt-s fiúk csináljanak valami terhelőt az IMF új vezérigazgatójára, lehet megint szexbotrány, az a Strauss-Kánnal szemben már bejött. A Dr. Szalai Annamari ebben is segíthet, neki elég durva pornógyűjteménye van, majd valaki megfotostoppolja kicsit. Eközben nyilvánosan az IMF új vezetőjét csak dicsérni szabad, ezzel is kifejezhetjük, hogy ez az IMF nem az az IMF, amelyikkel annak idején szakítottunk.

III/6. Pozitív kampány a sajtóban
Döntő jelentőségű az átpozicionálás szempontjából, hogy minél több pozitív hír jelenjen meg a következő időszakban. Minden alánk tartozó sajtóban a forint erősödését, a pozitív nemzetközi fogadtatást kell kiemelni. A lakosságnak azt kell éreznie, hogy most jó dolog történik, ezért másodlagosak az előzmények. A Bayer Zsolti, ha lehet, most egy ideig ne írjon. Inni ihat, azt írást most hagyja. Fizessétek ki a számláit a törzshelyein, akkor három hétig tutira nem hallunk róla. A Habony Árpi szóljon rá a Philipre. Mandineresekkel, Konzervatóriummal, Hírszerzővel tudatni kell, hogy ők egy kicsit most messzebb mehetnek, Matolcsy menesztését óvatosan felvethetik, de a  Dr. Miniszterelnök úr felelősségének felszegetése tilos. Az Indexre nagyon figyeljetek oda, mert azok még mindig el szokták kapatni magukat, hiába rúgattuk ki onnan is a hangadókat, a maradék sík hülye, nem értenek semmiből. Tényleg ennyire hülyék, ezzel nincs mit kezdeni. Jó lenne, ha nem kéne ezt most megint elmondani: cikkeket-képeket lecserélni időben, satöbbi. Vegyetek ingyen kávét meg redbull-t az ügyeletesnek, ha nem bírja. Verjétek meg, ha nem bír éber maradni.

Feladat: Index, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Heti Válasz, Hír Tv, MTV, MTI, Magyar Rádió, Lánchíd Rádió, Inforádió, Hírszerző, Mandiner, Konzervatórium, Kuruc.info főszerkesztőivel egyeztetni, a kommunikációs háttéranyagokat eljuttatni. Éberség!

III/7. Internetes trolljaink
A közvélemény formálásában ismét fontos szerepük lesz, az a lényeg, hogy a következő egyszerű, spontán mondatokat írják mindenhova: Kurcsány tehet erről is! Libajnaival sokkal rosszabb lenne! Na, baloldali hiénák, most örültök, mint Trianonnak, ugye? Az elmúlt nyolc év után csak ne pofázzatok, bibsik! Az öszödi böszme örömmel vette át az IMF programját, Orbán legalább megpróbál harcolni, és látszik, hogy csak a nemzetért teszi.

Feladat: a minisztériumokban, közintézményekben, a pártközpontban és a háttérintézetekben dolgozók kezdjenek sürgősen fórumozni. Napi négy óra nem elég, legalább hatot kell követelni. Lehet nyolc is. Aki nem teljesít, kirúgni! Figyelmeztetésképpen ki lehet vágni minden tizediket a még nem Párttagok közül.

A Dr. Miniszterelnök Úr mindenkitől nagyon nagy odaadást, éberséget és fegyelmezettséget remél. Kérjük mindenkitől, hogy kövesse az útmutatást, és a szokásoknak megfelelően, mindent rendeljen alá a Párt érdekének!

Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

(A fenti szöveg nem eredeti, hasonlósága később előkerülő dokumentumokkal, csak a véletlen megmagyarázhatatlan műve Isten akaratából.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése