2009. augusztus 27.

Miért nem olvassa index a saját írásait?

Termékeny volt index ezen napja is, valóságos ámokfutás. Ebből a cikkből világosan kiderül, hogy hazudik a cím, mert lehet gyereket csinálni az űrben, csak valószínűleg nem fog kifejlődni.. Kérdés: mi a faszért nem képes ez a nyomorult index elolvasni saját szövegét? Esetleg zavarná a címadásban? Gyucsánytól vett magánórákat?

2009. augusztus 26.

index szerint

"A bocsánatkérés tehát még nem tér ki arra, miért szerkesztették meg a képet. Néhány blogger azonban tudni véli, hogy Lengyelország homogén etnikumi összetétele játszhatott szerepet, vagyis az, hogy kevés fekete él az országban."
Na igen, ez hozza a szintet, pedig elméletileg tech rovat lenne, de az író (nem fogod kitalálni..) igen, az aranytollú idióta! Úgy, úgy: index (anyád). Index szerint "tudni vélik"... Hát kérem szépen Lengyelországban kurva kevés fekete él, ezt tudni illik, nem "vélni". Ez a helyzet részben attól van, hogy a lengyelek soha nem hurcoltak be Afrikából feketéket rabszolgának, meg attól is, h sem az orosz megszállás alatt, sem azóta nem lett különösebben népszerű célországa az afrikai eredetű bevándorlásnak, tehát jellemzően nincsenek második, harmadik generációs feketék az országban. Az eredeti kép leginkább a keresd-meg-a-kakukktojást, vagy a Star Trek valamely kivágott jelenetét idézi egy átlag lengyel számára már azzal az bárgyú, természetellenes, az Őrtoronyból kopírozott vigyorral az arcokon, bár azt még ki lehet magyarázni valahogy, de hogy ki az a feka a képen? Azt már nehezebb. Biztos, h egy átlag lengyelben az a képzet társul egy ilyen képhez, hogy ez nem Lengyelországban készült. Ugyanezt a képet el lehetne küldeni, mondjuk Zimbabwébe, és megkérdezni, milyen gondolatokat ébreszt egy átlag zimbabwei ember fejében, aztán elgondolkodni rajta, helyes-e ez a fajta üzletpolitika. Jó üzenet-e az, hogy a gazdag jenki cégeknek mindenféle mikrofos termékre van pénze, és ezt varják a korupt kormányaink révén a mi nyakunkba is (meg feka középvezetőket).. De itt abba is, hagyom, mert biztos vagyok benne, h index már rég lemaradt, már új cikkét hegyezi, amit alig várok..
Kiegészítésnek tessenek akkor megnézni EZT az oldalt? Miért nincsen rajta egyetlen fehérbőrű, sem sárga ember sem? Mi ez a durva rasszizmus, he? Tessenek követelni fehér embert ezekre a képekre is!