2010. április 27.

2010, Magyarország

Igen, megvolt a cirkusz, integettek a bohócok, most jönnek a fránya hétköznapok és természetesen nem más jön, mint ami eléggé látszott már előre, és ami, úgy tűnik, Párizsból vagy Helsinkiből jobban látszik, mint Budapestről. Pesten nagy a köd mint még mindig.

Egyébként Helsinkiben elég visszafogottan kommentálták a dolgot, mondhatnánk, nem volt képes felolvasztani az itteni sajtót a hír. Egyetlen olvasói megjegyzést olvastam csak az eredménnyel kapcsolatban, ami elérné az indexes bulvár szintjét: "felkészülhetünk egy újabb menekülthullámra.."

Még az is világos, miért látszik ez olyan szarul Budapestről azon túl, h természetesen választás előtt és alatt csúcsra járatták a ködgépeket: Párizsban mindegy, Helsinkinek mindegy, Budapestnek, Magyarországnak kéne NAGYON, h végre normális időszak jöjjön. Ehhez viszont normális kormányra lenne szükség, és Orbán Viktor kormánya szinte borítékolhatóan nem lesz az. Ez pedig nem jó hír.

Hol van már a Mitnyan törvény?

FRISSÍTÉS
Korábban már felmerült a kérdés, ki lehet Dúró Dóra sztájlisztja. Nos, az alábbi képből, azt hiszem, ez kiderül - tessék csak nézni azokat a virgácsokat..