2011. augusztus 3.

Gyír a zindeksz

Nem értem, miért kell állandóan azon lovagolni, hogy a Slicc Pál a ló meg a körülötte lévő emberek nem tudnak magyarul írni, hiszen az indexen publikáló emberkék sem, igaz, mentségükre lehet mondani, hogy ők jóval ritkábban prédikálnak a magyar nyelv felvirágoztatásáról, ám a nyelvből élnek, szóval azért talán mégiscsak illene, vagy valami.

Itten két példa:
..aztán persze a cikkből kiderül, sehol nem volt léghajó. Epic fail.
És ez?

”Hatalmas olajfoltok emlékeztet”. - írta Mráv Noémi (már javította valaki, amiért ezúton is köszönet). De azért ez király, nem? Odabasz. Legalább ilyen szupercuki az alábbi nedves gruppen is:
Írtad, hogy szerinted Bede Márton az általad ismert legjobb újságíró. Még ő is meglepődött a sikereden. Ehhez mit szólsz?

Bede Márton leengedett kézzel, messze a legjobb újságíró Magyarországon. Más országban hatalmas sztár lenne, akit 10-ből legalább 7 ember nagyon kedvelne. Kurva jókat ír, mindig, évek óta. Minden publikációja ünnepszámba megy, és még egyszer sem okozott csalódást vele. Ez a tehetség, amiből talán van bennem is, de nekem gyötrelem - aránylag - jól fogalmazni. Szerintem neki könnyen megy, és valószínűleg ez lehet a dolog titka. Persze ha azt találná írni, hogy Jakab Andor NEM MENŐ, megsértődnék és bosszúból azt mondanám, hogy mindez csak merő zsurnalizmus.” - Hát ez vicces. Ám attól tartok, nem azért, mert annak szánták. Ki kedveli a Bedust? ”..negyvenes, humortalan férfi vagyok, Budapesten.” Da. Ez ennyi. Ez számomra mindenképpen gyötrelmesen vicces. Nem tudom, melyiken röhögök jobbat, az idióta sliccpalin, vagy az önmagát leszopó zindexen. Mindkettő végtelenül groteszk.