2011. január 4.

Welease Bwian


Dübörög a fidesz, de még hogyan dübörög! Az embernek beleborsódzik a háta, úgy. A párt cenzorai nem pihennek, egy véres székláb miatt ma vizsgálatot indínak az RTL ellen, tennap egy Be vagyok élesítve címmel közreadott, meglehetősen perverz, mocskos szájú NMHH költemény miatt a Tilos ellen (Ice-T helyében simán perelnék, mert oda merték írni a nevét az alá a trágár gyalázat alá), holnap Orbán Viktor kislánya ellen vizsgálódnak majd, mert véres tampont találtak a budiban, holnaputánra be lesz tiltva minden műtét és foghúzás meg véradás se nem lesz már soha többé Magyarországon, míg a fidesz fidesz, és dübörög.

Cserében deviszont már ötszázmilliós nemzetnél tartanak. Azt ugyan senki nem tudja, honnan lett hirtelenjében négyszázkilencvenegymillió, de nekik lett. Sajátos logikával bizonyára úgy vannak vele, hogy ha már kétharmad, akkor az ötszázmillió kétharmada, és akkor aztán az alig négyszázkilencvenötmilliós Európa bekaphatja, és lassan tényleg meglesz Kína is. Főleg, ha ilyen ütemben megy a szaporodás. Persze, ha büntetni kezdik a véres tamponokat, akkor lehet, hogy nem. Másrészt annyit tampont alaposan átvizsgálni, hogy véres-e, az sem két perc. Igaz, ahhoz, hogy a kicsit kevesebb, mint tízmillióból egycsapásra ötszáz legyen, egyetlen gyermeknek sem kellett születnie, szóval talán véres szülések nélkül is menni fog. Nekik bizonyára menni fog, ha a Viktor bírja.

2011. január 2.

NYIHAHANYANYÓ

FIGYELEM! A fenti videóra 18 évnél fiatalabb, és közpénzen fizetett hivatalnok nem kattinthat!
A kattintással kijelented, h elmúltál 18 éves, és nem vagy agyatlan párthivatalnok, seggnyaló pávián, lúzer.

Igen mélyen tisztelt NMHH!

Nem értem miért tetszettek aztatat írni, miszerint a sajtószabadság igazi hőse Kossuth Lajos lenne. Nem értem hogyan jön ide a Kossuth Lajos. Szerintem a sajtószabadság igazi hőse minimum Arisztophanész volt, akiről Kossuth bizonyára hallott, mert ha nem is az ő szellemi emlőin, de hagyatékán cseperedett, lévén köztük úgy 2200 éves korkülönbség, és akit Kleón, a zsarnok, bíróság elé állíttatott, mert egy vígjátékában Periklészt a háború megindításáért, Athént és Kleónt pedig a folytatásáért kárhoztatta. Ám:


"Athénban szólásszabadság volt, és Arisztophanészt fölmentették.
A következő évben, Az akharnaibeliek című színművében a színpadon, a nyilvánosság előtt vágott vissza. Leszögezte, hogy gyűlöli Kleónt, akit meg kellene nyúzni, és a bőréből sarut készíteni a lovagoknak, mert Kleón a vének tanácsa elé hurcolta, és vád alá helyezte, miközben a végtelenségig rágalmazta és viharosan szidalmazta, és hazugságokkal árasztotta el; ügyeskedéssel és ármánykodással vádolta Kleónt, valamint azzal, prostituált, aki a legtöbbet ígérőnek adja oda magát.


A következő évben a Lovagok-ban "paphlagoniai cserzővargának" és "pimasz csirkefogónak", "a rágalmazás megtestesítőjének", uralkodni vágyó és becstelen  rabszolgának nevezte Kleónt, aki elviselhetetlenné tette mások számára az életet, és akitől meg kellene szabadulni, "brutális úrnak" és "babzabálónak", aki "hangosan fingik és hortyog", "rablónak", "rabiátusnak", "megvetettnek", "a fosztogatás tátongó szakadékának", "naponta ezerszer csirkefogónak", "imposztornak", "ostoba gézengúznak", "tolvajnak", "csalónak, aki egyik zsarolást követi el a másik után", és "két kézzel nyúl bele a közpénzekbe", a "seggek felügyelőjének", akinek "annyi a műveltsége, mint egy disznónak", és  olyan embernek, akinek a halála boldog nap lesz a többi athéninak és gyermekeiknek.
Arisztophanész mindezt egy autokrata háborús vezérről írta, aki népszerűsége csúcsán állt.
Az athéniak mindkét darabnak első díjat szavaztak meg.
És megszavazták Kleónnak a háború folytatását."*