2010. március 24.

Comment Comment.com

Aszondja a sixx: "Paraszthajszálon egyensúlyozva", valamint "a Family Guy valóban kissé ízléstelenül emlékezett meg". Igazán? "..valahol csak szar lehet Terri Schiavo szüleinek, amikor azt hallják, hogy öt éve elhunyt gyermeküket egy különösen drága zöldségként, illeve pürésített agyú zombiként emlegetik " Valóban? Hát Terri Schavo-nak milyen embertelenül fos lehetett, h a saját szülei különösen drága szobanövényként, pürésített agyú zombiként, pislogó múmiaként, szuszogó Han Solo szoborként, lemosható emléműként tartották tizenöt évig? Milyen szar lehetett a férjének? Kit érdekel, mi sérti az ilyen "szülőket"?

RE: A kocka elgurult

Tótás okosság. Ahogy Viktor vagy Ferkó, TWÁ is felébred még időnként (valakinek eszébe jut, h létezik, esetleg önmagának jut eszébe, vagy akármi). Na, most is felébredt, ki is penderítették a címlapra, de átfutva a sírást, azt kell mondanom, nem változott semmit. Ezen aztán eltöprenghet az ember, h újra és újra számonkérjük politikusokon, változtak-e, vagy sem x idő alatt, tanultak-e a hibákból, satöbbi. Mert a politikusok egyre csak hibáznak, soha nem direkt hazudnak, lopnak, harácsolnak. Viktor pl. nem változott 2002 óta, csakcsupán mostanság kegyetlenül szoríjja az állkapcáját, ki ne nyögjön valamit, amin úszna a két harmat. Ferike is csupán kipihente, kiszuszogta magát, aztán most mantrázza a régit, és ami a legrosszabb, majmolja Viktort. Nos, TWÁ sem változott az ötperces népokítás pillanatai óta, továbbra is saját megfellebbezhetetlen igazságának nézőpontjából ossza az észtet (linkeli kegyetlenül saját bölcsességeit, hátha eladhatná mégegyszer), s ezzel aztán el is játssza a lehetőségét, h komolyan vegyük. Kinek kell még egy guru? Nincs elég a szemétdombon? Kell egy ateista megváltó? Annak kell, akinek van két perce, van fél órája bolondokkal handabandázni, másnak nem.

2010. március 21.

Táncziskola

Szokás szerint két dolog. Vegyük előre a hosszabbat: Hazudós Feri évetértékelt. Sokan csodálkoznak, mire ez? Bede kapva kapott az alkalmon összehordott megint egy szánalmas irományt - nem veszi észre a bohóc, h senkit nem érdekel. Ez tőle idéztem, nem önkritika volt. Ott még nem tartunk.

Pedig a tétel roppant egyszerű, sokkal egyszerűbb, mint azt megválaszolni, ki nyomja a tehetségtelen BedeiBélát az indexnél: Feri fél a kétharmadtól, fél a felelősségre vonástól, de leginkább az elzuschlagosodástól fél, ezért lejt*. A bukás óta némileg kipihente, összeszedte magát, és most azon dolgozik, hogy valamiféle bázist gyűjtsön maga köré arra az a esetre, ha megtörténne, hogy az MSZP harmadikként végez az idei választásokon.