2010. április 17.

Éljen a Jobbik kétharmada

Mióta kiszámolták, h ez csupán 16,7%-ot jelent, a jobbik aktivistái keserű csalódásukban hisztérikus aktivitásba jöttek, ahogy szokták, beindult a kórus, a hörgés, a bőgés, a nyálgép.
Egyetlen párt körül nem tapasztalni ennyi ideggyenge őslényt, aki ilyen rosszul tűrné, h nincsen igaza. Még a Fidesz is jobban viselte a 2002-es bukást. Ez már beteges, amit a jobbikosok művelnek. Barmolnak mindent, mennek neki válogatás nélkül mindennek, annyira fáj szerencsétleneknek a valóság! Blogokon, amiken egyébként szó nem esik még kapcsolódó dologról sem, jön a marha az ilyen szöveggel, aszondja:
"Már nem tart sokáig fiúk, ha maradtok ezen az erkölcsi nívón, csúfosan meg fogtok ti is bukni!"

2010. április 14.

A Lendvai-hatás


Lendvai Ildikó, folytatva az msz(m)p-s politikusok hagyományait pusztító csapással leterítette önmagát.
Lendvai Ildikó váratlan, jó teljesítményével az LMP a figyelem középpontjába került, simán kiütötte az önmaga ismételgetésébe fásult jobbikot. Én is most figyeltem föl igazán az LMP-re, nézegetem, mit tud, gondolom, mostanában sokan vagyunk ezzel így - mármint az LMP-vel. Lendvai már bemutatta, mit tud, ez nem kérdéses, épp olyan halálosan veszedelmes saját pártjára, mint gyf, meg még jó pár magyar politikus bal- és jobboldalon egyaránt.

2010. április 13.

Mikor esik le?


Érdemes alaposan megnézni ezt a sok rendkívül szimpatikus arcot ezen a képen..
(rákattintva kijön nagyobban is)


Van ez az msz(m)p-s ööö.. a Lendvai, igen! Szóval, most szólongatja az LMP-s népeket, h a következő fordulóban léptessék vissza a jelöltjeiket, meg savazzanak az msz(m)p-re, meg ilyenek. Majd hülyék lesznek.. Tisztára, mint a régi szép időben az szdsszel. Keziccsókolom, az LMP nem az szdsz. Az szdsz kiesett. Önök barmolták szét, emlékszünk, igen. De ezek most nem pucsítanak.

2010. április 12.

Ki lehet Dúró Dóra sztájlisztja?

Oké, elismerem, szemétség ez a részemről, de tessenek már megnézni ezt a fotót. Az is lehet, nem ez volt a valóságot leginkább visszaadó kép, pusztán homályos politikai okokból, indítékból kellett ezt kitenni.. (ööö.. már nem is emlékszem, hol találtam, tehát oda), de hát mi ez? Ha a gyalázatos európai koszton egyre terebélyesedő Morvait most nem említjük (jobb szélről ő lóg bele a képbe, lehetetlen kivágni), akkor is az merül föl az emberben, de jó, h a fityisz győzött, most végre meghozhatják a régen várt Mitnyan-törvényt, ami csak a jó lábú nőknek engedi a minit. Mármint az ennyire minit.

DúrÓ Dórának szerintem törvényben elő kéne írni a csizmaviselést. Borzasztóan néz ki ezen a képen, ami annál is érthetetlenebb, mert délután még majd' köldökig kigombolt ing volt rajta, meg némi smink, és a hajával is csináltak valamit, de legalább fésülték a fülére, szóval már-már jól nézett ki. Sőt egészen jól nézett ki. Erre estére ez a fül mögé benyalt haj, amitől olyan cipó képe lett, mint egy jóllakott napközisnek, és az embernek azonnal kedve támad meghívni vezérszurkolónak, mert ha ő festi a csapat zászlaját arra a cuki kis telihóód arcára, azt lehetetlen nem észrevenni. Ráadásnak ez a borzasztó cipő, összhatásában egy tenyeres-talpas parasztkamasz 2010-ből.. Nem értem, mi ez, és tudom, h nem vagyok egyedül vele, h nem értem, mert láttam egy videóbejátszást is, ahol igen hosszan időzött a lábain a kamera, tehát másnak is feltűnt, h Dúró Dóra néha úgy is ki tud nézni, mint egy nő. De lehet, csak olyankor, amikor Morvai nem áll mellette, vagy nem tudom, tényleg nem értem, az efféle női praktikák mindig is kifogtak rajtam, ezért is vagyok feltétlen tisztelője a női nemnek, és ezért bánt, ha egy nő nőietlen.


Választás 2010 Magyarország

Na, megvolt az első forduló. Kezdjük ezúttal a könnyebbik végével, röhögjünk egy megérdemeltet a jobbik szereplésén, mert ahogy előre megmondták, győztek, csak a kétharmados fityisz áll az útjukban, meg két másik párt..

JOBBIK

"..beszédét azzal kezdte, hogy a Gyurcsány–Bajnai-korszak utolsó napja pontosan úgy sikerült, mint amilyen az egész korszakuk volt. "Finoman szólva is furcsa, ami történt. A magyar választók joggal dühösek, és érezhetik magukat becsapva, főleg, hogy kiderült, titkos adatbázisokat készítettek róluk." Ezután elmondta, hogy a Jobbiknak "totális ellenszélben" is sikerült megdupláznia szavazói számát (mihez képest? - a szerk.). Ez a jövőre nézve nagyon bíztató, hiszen a párt tud tovább erősödni." Nos, én viszont erősen kétlem, h ennél tovább tudna erősödni, elérte azt a szintet, amit egy társadalomban a szélsőségesek jó szélben el tudnak érni (a miép volt már 5,5%-os), Le Pen pl. 17,79%-ig jutott, 16,67-et hozott most a jobbik. - ez így szokott lenni alacsony részvétel, és kiábrándult szavazók mellett. Jörg Haider még miniszterelnök is lett, igaz utána Ausztriának szembe kellett néznie egy durva bojkottal, mert Európában a nácikat azért annyira nem kedvelik, de ez nem változtat a tényen.