2009. szeptember 28.

Index: alkoholista vagyok..

Ami azt illeti, ahogy elnézem ezt a képet, azért mégiscsak jelentős dolog, h az újkori Róma elnöke afroamerikai. Sokáig nézegettem ezt a fényképet, és így szemre egyetlen seggfejet látok rajta, az pedig a spanyol miniszterelnök..

*

..ja, index cikke, megint trágya, de már megszoktuk, nem? Simán az ingerküszöb alatt maradnak az ilyen nüanszok, mint: "A spanyol sajtó azonnal lecsapott a képre, amelyen Zapatero lányai fekete ruhában és fekete bakancsban vannak. Erre korábban még nem volt példa." Háá-háá-há-hááááá...! és Bruha-ha! Nem-e volt példa-e rá korábban-e, hogy fekete ruhában lettek volna a spanyol miniszterelnök lányai? E. E... Mikó? index nagy rajongója lehet a spanyol miniszterelnök lányainak, ha ezt így belekommunikálja az ember arcába. - Vagy irdatlan, ergya, igénytelen baromnak nézi az olvasóit. Én inkább az utóbbira tippelek. A képen mellesleg egyetlen pár fekete bakancsot látni, egyetlenegy ember van fekete bakancsban (nekem egyébként ő a legszimpatikusabb a csapatból, mókás kiscsaj lehet). Nézem a képet kurvára, keresem a másik bakancsost, sehol. A kettős látás nálam majd' egy liter vodka elfogyasztása, és általában két nap masszív vedelés után jelentkezik, főleg, ha folyamatosan töltögetek alá sört is. Lehet, hogy rehabra kéne küldeni az indexet? Vagy eleve onnan írja ezeket a cikkeket? Talán oknyomozni fogok..

Karácsony-szilveszter környékére úgy is illik kitalálni valamit, lehet majd gyűjtést csinálok index heroikus küzdelméből a magyar nyelvvel. Sajna nyelvük pillanatnyilag elég gyatrán áll minden vonalon. Egyelőre úgy tűnik nincsen rá esély, h index megtanuljon magyarul. Kisebb csodára lenne szükségük, de a remény hal meg utoljára.

Egy pillanat..

BREAKING NEWS..
Kedves olvasóim, most hozták a megrendítő hírt: a remény meghalt..

*

FRISSÍTÉS:
Asszem, ez valahogy kapcsolódik: "A Fehér Házat is meglepte Obama Nobel-békedíja" (érdemes megfigyelni, mit összefanyalognak egyesek - mintha bármi közük lenne hozzá.. :D)

 

FRISSÍTÉS II:
Kabbe SONY MOTHER FUCKER MUSIC ENTERTAINTMENT!  Rohadjak meg, ha egyetlen kanyit is fizetek neked, ha bármitért pénzt adok, amire rátetted a mocskos mancsodat! Nagy szavak. De mégis milyen dolog már ez, h egy ótvar haszonleső cég csak úgy felvásárolja zenék lejátszásának, meghallgatásának jogát? A levegőért mikor kell fizetni? Már készítik hozzá a törvényeket? Már lefizették az ehhez szükséges papírkukacokat? Na, mind1, ennyit nem ér az egész.. Keresgéljünk egy kicsit, hátha +lesz a vid máshol, ahová még nem ért el a sonyfos keze..

Íme, 10percen belül. Élvezzétek!
Kabbe SONY..

2009. szeptember 27.

Semmi köze semmihez..

..nem is az én szövegem:

A fiatal pap rettentően izgult első miséje előtt, a püspök észrevette ezt, és azt tanácsolta neki, mielőtt megkezdi a misét, tegyen egy kis vodkát a vizespohárba, hogy megnyugodjon. Nagyon jól sikerült az első mise, de amikor hazaért, egy levelet talált a püspöktől:

Kedves Fiam!

Gratulálok misédhez, és örülök, hogy megfogadtad tanácsomat, azonban lenne néhány észrevételem, amiket a jövőben szintén figyelembe vehetnél:

  • Abból a pohárból kis kortyokat kell inni, nem egyszerre felhajtani az egészet.

  • Abba a vizespohárba nem teszünk se jégkockát, se citromszeletet.

  • Azt mondtam, tegyél egy kis vodkát a vízbe, és nem fordítva.

  • A Bibliát nem használjuk pohártartónak.

  • 10 parancsolat van és nem 12.

  • 12 Apostol van és nem 10.

  • Amikor a keresztről beszélsz, nem mondhatod, "A Nagy-T az oltáron".

  • Amikor Jézusról beszélsz, nem mondhatod, "A fiú meg a bandája".

  • Dávid egy parittyával és egy kővel legyőzte Góliátot, nem "robbantotta szét a seggét".

  • Júdást nem nevezheted köcsögnek.

  • Az Atya, Fiú, Szentlélek nem "az Öreg, a Skac meg a Szerelem".

  • Nem szép a Pápát "Keresztapának" hívni.

  • A Fáraó száműzte a zsidókat, nem küldte őket a picsába.

  • Mária Magdolna bűnös volt, nem ócska ribanc.

  • Az ötlet, hogy kérted a hívőket, tapsoljanak jó volt, viszont túloztál amikor arra kérted őket, táncoljanak szambát és Daniella nővért sztriptízre hívtad.

  • A szentelt vizet áldásra használjuk, nem arra, hogy a tarkódat hűtsd vele.

  • Keresztelő Jánost nem a lábáztatók avatták szentté.

  • Az a kis ház nem budi, hanem a gyóntatószék.

  • Aki a kereszten van, az Jézus, nem Che Guevara.

  • Krisztussal a keresztet vitették, nem akart a hegyre költözni.

  • A padban mocorgókat nem kell figyelmeztetned, hogy használjanak óvszert.

  • A hívők adománya nem borravaló, sem piti aprópénz.

  • Legközelebb senkit ne küldj át a kocsmába még egy liter pálinkáért.

  • A közös-ülés jelentése nem dugás, hanem ÁHITAT.

  • A harang valóban nem szép hangú, de nem is egy repedt bilire emlékeztet.

  • Az ostya gyártója nem harácsoló vállalkozó, hanem PÉK.

  • A frigyszekrényre ne mondd, hogy bárszekrény.

  • Amikor a bűnösök meghalnak, pokolba mennek, nem az anyjukba.

  • Mindig legyen rajtad alsógatya, pláne ha a csuháddal legyezed magad.

  • A ministránsokat ne ölelgesd, ők az én kedveseim.

  • A zsinat nem a vén buzik közgyűlése.

  • Emlékeztetlek, hogy a mise kb. egy óráig tart, nem 2x45 perces, és az, aki melletted ült és "piros-szoknyás transzvesztitának" tituláltál, az én voltam.

  Ezenkívül minden rendben volt.

       Áldásom Rád.

 ..ja ráadásul régi is, tudom. Ez meg még régebbi:

 

Sáfrány Norbert válogatott verseinek E (különösebb érzelem nélkül)

Amit törűtéé innét jE:

"Bejegyzéseket akartál? Kapsz.. :D Meglett a címlap! Óóóó jeee.. - asszem még linkellek is majd..

@phaidros: "Nálam azok a jó filmek, darabok, könyvek, amikre X idő elteltével is emlékszem." - egyetértünk. Erre viszont emlékeztetnek időről időre, pedig tákolt 5let, gyötrelmesen sablonos szereplők, kurvára sablon történet, fordulatok nuku, mert már mind láttad valahol, és nem izzadságszaga, hanem martini és olcsó szappan szaga van az egésznek, ami már a tizedik oldalon idegesít. Mármint a Da Vinci kódban.. ROFL! Elolvastam, mert ajándékba kaptam és ennyivel tartoztam annak, akitől kaptam. De kínszenvedés volt, mert egyszerűen szar. Nem regény, hanem josibarát meg vmi brazil sorozat keveréke. Borszatóan sivár.

@safranynorbert: "én csak leírtam az én véleményem" - ha tényleg így van, akkor az indexcímlap áldozatának tekinthetünk, akkor vmi subbás geci volt ma az admin, és hót aznapos.. Idézzem a beszélgetést?

"ezt nézd meg geciii, ezt olvasd el, baszki, ez NAGGGGGYON komoly, vágod? Hűbazze, ez a címlapra, de azonnal, baszkiiii.. csúcsot döntünk, baszkiiii.. Ne stoppold a dzsaját, öreg!"

Aki a DA Vinci kódra azt mondja regény, az kummantott irodalomórán, és se Bulgakovot, se Dosztojevszkijt, sem Kafkát, sem Hemingwayt sem egyetlen írót nem olvasott életében, hanem a cartoonnetworkon nőtt fel, meg a teletapikon "cocijalizálódott", baszki.."

-+-

aztán volt reakció (talán még ott is van..):
josepapa   2009.09.26. 21:18:13
@ineralisi: tényleg olyan nehéz felfogni a különbséget a ponyva és a szépirodalom között? 

-+-

..aztán erre válasz is:
"hát.. izé.. nem.. Rejtő ponyva volt: tegye fel a kezét, aki nem szereti. Aghata Christie ponyva, és nagyszerű. Dan Brown egyszerűen zsibbasztó szar.. bárgyú, érted, bááárgyúúú.. - de mondom, nem a post írójába haraptam bele, ha őt télleg ártatlan rajongás fűzi ehhez az íróhoz, ámen. Sokan vannak így, a nővérem imádta a csíkos és a pöttyös könyveket is, ne bolygassuk őket elégedettségükben.

Én azt mondtam, ez egy újabb admingeciség, ezt mondtam, valamint kétségbe vontam, h "elsöprő lendületű regény" lett volna a Da Vinci kód, mert szerintem (az én véleményem szerint) egy silány kutyagumi, nagyjából azon a szinten, mintha vki a nike márkájú vietnami gumipapucsit lábbelinek nevezné.. - és megneveztem néhány lábbelit. Sokkal inkább lábbeli a meztelen talpam, mint regény Dan Brown írása. Céloztam ezzel arra, hogy aki hordott már olyat, az nem nevezi a fent említettet annak, legalábbis nem illeti az "elsöprő lendületű regény" jelzővel. Ezt mondtam, a ponyvát nem támadtam. A Mona Lisa overdrive pl lehetne akár ponyva is.. A Galaxis útikalauz stopposoknak, szintén lehetne ponyva.. Dan Brown egyszerűen a gépírás maónikasója és józsibaráttya. Ezt állítottam. Egy 1987es Burdában több a regény, mint benne (az 1982es németnyelvű Playboyokról ne is beszéljünk! az már valóban szépirodaom Dan Brown-hoz képest).. Megismétlem, mi nincsen Dan Brownban: sztori, meg emberek. Nem beszéltem se lélekről, se levegőről, se napsütésről, vagy bármi valóságos dologról. Szerintem még a kibaszott Hallo3-ban is több az élet, meg a valóság, mint a Dan Brown összes írásában együttvéve.. Bocsi, ez is csak egy vélemény.."

És az egész törűűve lett.. ("én csak leírtam az én véleményem. attól tiszteletben tartom mindenki más véleményét is." - Sáfrány Norbert) Áj-jáj-jáj-jáj, pedig olyan szép volt..

E

Vajon most akkor boldogok-e a lélekben szegények?

-.-

FRISS:

"safranynorbert · http://www.sportzona.blog.hu  2009.09.26. 18:32:48
@bt: én is sajnálom magam. erre nem számítottam. én csak leírtam az én véleményem. attól tiszteletben tartom mindenki más véleményét is."

E

Asztán akkor eztet mostan hogyan kéne értelmezni? Ez most itt a költőji túlzás, vagy mijamanó? E?

FRISS2:

...a teljesség kedvéért meg kell állapítani, h Sáfrány Norbert az index címlap újabb áldozata volt: egy nap után eltávolította a bejegyzést.. Nem csak én lettem hát törölve, hanem az egész. Ez így már demokratikus. Maradjanak a versek.

 

Na most az viszont érdekes hozzáállás, amikor a bebaszott-betépett indexadmin aszondja: "nja öcsémhaverkiccsákó, esztetet nézd meg, hogy szopatom széjjel ezt a csávót! Figyúúúkájj wazze: befikázza a valuskát? Kiteszem címlapra, aszt majd azt nézd meg mit kap ott, két perc alatt széjjelszedik! Ízekre.. Na ne stoppold a dzsoját, öcsém, baszki!"

 

Hát így megy ez minálunk.. - még hogy subba.. az index subba, és egyre lejjebb subbásodik. A tudományos cikkek annyira tudomáyosak, mint a magellán, a kult rovat annyira kultúra, mint a muppet show, stb.. stb..