2010. szeptember 4.

Futballokos

.. hát nehéz is ezt a helyén kezelni. Na mind1, egy doktorsmittpál-díjra ölég lesz ez is, nem? (Egyébként feltűnt valakinek, h az előbbi az első bede-cikk, amit érdemesnek tartottam linkelni? Nem vagyok ám én akkora g, akárki akármit is mond..)

2010. augusztus 29.

Paul Conrad: Drawing Fire

UtubiFilmek..

Kelet-Európa közepén

"Nem gondoltam volna, hogy ennek a nőnek bármilyen félkegyelműsége blogolásra késztet (mint réten a fűszál, annyi van nekije), de most bepöccentem. Asszongya: Az angol nyelv oktatására ugyan nagy a szülők igénye, azonban 'itt élünk Kelet-Európa közepén egy nyelvi sokszínűségben (...), ebből kiszakadni egyoldalú angol orientációval vétek és bűn'. Mint hozzátette, ez persze nem azt jelenti, hogy a szülők igényét teljesen figyelmen kívül kellene hagyni. A politikus jelezte: jövő évtől ugyan kötelező lenne angolt tanítani, ha azt igénylik, de a tanárok „ne ijedjenek meg ettől”, mert addigra megváltozik a törvény. Véleménye szerint legalább két nyelvet kellene tanítani minden gyermeknek, és ebből a második lehet majd az angol."

Ne ijedjetek meg, tanárok!
"
(Tokfalvi)
*
Hoffmann (MSZMP) Rózsa valóban egy Smitt (MSZMP) Pálhoz mérhető baromfi. Az ember nem is gondolta volna, h ennyi állatot tudott a fidesz-kdnp elmúlt évek alatt összekaparni, h ennyi káder és igaz elvtárs ülepedett le abban a pártban, meg azt sem, h ezek az elvtársak milyen jó keresztény emberek. Vagy éppenséggel mi mindenre használható ál-keresztény emberek. Az kezdetleges ostobaságukhoz azonban cseppnyi kétség nem fér.