2009. november 29.

Ne olvasd el!

Globalista antimagyarizmus, és zsidócigány összeesküvés a zeltartójak ellen. E: http://index.hu/tech/2009/11/28/hogyan_lopjunk_aramot/.

Debezzeg Svájc! Az index lemaradt a folytatásról, vasárnapi szerkesztőgárdájának már csak sport, meg csöcsös-véres híreket sikerült felraknia, de az [origó] azért hozta.

Mellesleg régóta piszkált már valami sajtkukac-szerűség, aztán most rájöttem, mi az: régebben az ember a reggeli kávé mellé "végigolvasta az újságokat". Úgymond lapszemlézett. Ma átfussuk a zindexet. Mármint eddig ez volt, ám mióta a zindex besilányult, megpimpósodott, most úgy érzem, eljött a többi internetes lap számára is a lehetőség, aminek tulajdonképpen örülök. Ismét lapszemlézhet az ember.

Ez nekem, fogyasztónak, sokkal jobban tetszik. És az arcfelvarrás óta, mintha végre magára találna az [origó] is, ami eddig azért eléggé szétszórtan, szürkén, fantáziátanul döglődött a nagy seholban; egy valag reklám alatt elveszett a tartalom. Az [origó]-nál úgy képzelték, mivel reklámból jön a pénz, ezért annál jobb az oldal, minél több reklám van rajta! Érezhetően nagy gondban voltak, mert túl sok helyet vittek el a cikkek. A készítők mindenhol reklámot szerettek volna látni. Én meg cikkeket. Itt, ezen a ponton csúnyán és rendszeresen, kibékíthetetlenül ütközött az érdekünk, ezért aztán nem olvastam [origót]. Úgyis ugyanazok az MTI közlemények vannak rajta, mint az indexen, csak sokkal szürkébben, rövidebben megírva, h maradjon elég hely a reklámoknak. Namost egy ideje ugye az indexről is eltűnt az újságrás, bedei ámokfutások vannak, meg bulvárfos, tehát elég mindegy, melyiket olvassa az ember - leginkább végül egyiket se. (Talán akkortól számolhatjuk a pusztulás kezdetét, amikor TWÁ jópézért megírta Ferinek azokat az édin hazudós népoktatófilmeket, amikor az OnLeány-ból velvet-csöcsparádé lett, és a bede is belefolyott valahogy a képbe. De végü is mindegy, számítgassák ezt azok, akiket érint.) Engem az érint, h monstanában már megtalálom a cikkeket is az [origó]-n, nem csak a reklámokat, amik speciel szintén nem érdeklenek, így valahol csak megtalálom, ami érdekel. Végre mintha mozogna valami, mintha végre én is kapnék valamit, nem csak a hírdetők, meg az újságírók. Ez olyan furcsa dolog, h igazából el sem hiszem, érzékcsalódásra gyanakszom, bizonyára rögtön felébredek.. A végén még lesz újságírás magyarul is? Egészen hihetetlennek hangzik, nem? Ízlelgessük egy darabig..

Aztán térjünk a tárgyra:
Tehát megszavazták Svájcban a vallásszabadság korlátozását. Ami eddig nem volt hivatalos, az mostantól az alkotmányba vésetik: Svájcban nincsen vallásszabadság, Svájc nem demokratikus ország. Svájc valami apartheid-szerű képződmény, ahol az egyik polgárnak (A) joga van szabadon gyakorolni a vallását, a másiknak (B) meg nincsen. Kíváncsi vagyok, mikor jelennek meg az amerikai csapatok, és európai szövetségeseik, és mikor jelentik be a nemzetközi bojkottot az antidemokratikus, elnyomó svájci rendszer ellen, mikor fagyasztják be a Svájc külföldön lévő bankszámláit és mikor kezdik meg  az elnyomásban sínylődő svájci polgárok felszabadítását? Mikor döntik meg a svájci apartheidet? Én, most itt, megfogadom, h nem eszem többé svájci csokit. Kukába a Milkával, ott rohadjon meg a Nestlé minden terméke a boltok polcain (ezer év alatt sem fog az megrohadni olyan durván van mumifikálva). Svájci óra? Úthengert neki! Mi van még, ami svájci? De nem is számít! Ha megtudom, hogy az, visszaköpöm a tányérra! Nescafé, Maggi, Friskies, L'Oreal, Schöller, stb. - nem köszönöm, bottal nem érek hozzájuk!

Ezzel megvolnánk..

FRISS!
Mellesleg.. ; Ennek viszont semmi köze az egészhez..