2010. november 20.

...




A párttal, a néppel

"Az olimpiai bajnok tornász volt az egyetlen jelölt a posztra, 141 igen és három nem szavazatot kapott, Schmitt Pál köztársasági elnök tiszteletbeli elnök lett."


Egy szót nem értek: "tiszteletbeli". Ez mit jelent? Jeles tojó? Darálva emészthető?

2010. november 18.

Nyi-ha-ha

Lovas nemzet vagyunk 2010-ben is:
"Schmitt Pál köztársasági elnök nem látta azt a javaslatot, amit hivatala nyújtott be az Alkotmány-előkészítő bizottsághoz, és amelyben számos helyesírási és fogalmi hiba volt - mondta a hivatal vezetője az MTV-ben. A köztársasági elnök szerint az "új, nemzeti gondolkodásba" belefér, hogy bocsánatot kérjen a hibáért."[origo]


Hrrrr! Hóó-he-hőőő! Netene! Nyughassá' te Pali, he! Egészen pontosan milyen hibára teccet gondolni Ló úr? Hogy nem beszél magyarul, h szégyen mint elnök, h idióta létére elvállalta az elnökséget megszégyenítve ezzel önmagát, és a magyar embereket szerte a világon, kiknek képviselőjeként szeretne tündökölni, h buta mint a segg, vagy, h úgy nyújt be javaslatot, h nem is látta?


Javasolt elnöki kitüntetések:
AranyPatkó, PlasztikGyémánttalÉkesített (PKÉ) Térgyszlag Rend, VanBőr a Pofámon Ölég (VBÜÖöö...) Pannon Puma kacagány, Satöbbi (STB), Lófasz.