2009. december 17.

Durva

Megkérdezném ismét, bár régi dolog, miként lehetséges Magyarországon, h egy nyolc alkalommal elítélt ember támad rá egy másik emberre karddal, vagy éppen viperával? (Nem tudjuk, kard volt-e vagy vipera, mert az egyik a négyszer elítélt társnál volt.) Nem kéne ezt esetleg átgondolnia azoknak, akiknek ez a munkája, ezért kapják a fizetésüket, az a kötelességük, hogy garantálják ilyen Magyarországon nem fordulhat elő? Az ilyen hír hallatán egyetlen magyar újságírónak sem fordul meg a fejében, h ugyan, megyek, megkeresem ennek az ügynek a felelőseit, illetékeseit és megkérdem őket miképp eshet meg ilyesmi? Tisztelt bírák, törvényhozók, miniszterek, ügyészek és rendőrök, mit tesznek Önök, hogy ilyen ne legyen? Kussolnak, és a költségtérítési elszámolásaikat csinosítgatják? Értem. Törvénytervezetet készítenek arra, hogy ne is kelljen elszámolni azokkal a közpénzekkel, meg egyáltalán semmivel sem, ez meg marad így már örökre?

Miért nem kérdezi ezt meg tőlük valaki? Miért csak a szörnyülködés megy a páratlanul brutális bűncselekmények nyomán (ez amit linkeltem, meg a Cosma-gyilkosság, meg ebben az évben is volt még jó pár hasonló, ha valakit érdekel, látogasson el a kucugokhoz, mert ott gyűjtik az ilyet), aztán a hallgatás, h majd az emberek elfelejtik. Nincs idő elfelejteni, mert hetente történik egy. És senki nem von felelősségre senkit, mintha ezeknek az ügyeknek, nem lenne felelőse. Pedig van. Fizetést vesznek fel érte. Fölveszik a fizetést, és nem végzik el a munkát. Ez állítólag szintén bűncselekmény. Ja, hogy minden idejük saját bűncselekményeik elfedésére megy el.. Hmmm.. Ezért tud a Jobbik az igazságszolgáltatással kampányolni, és kedvére zsidózni, cigányozni, nem másért. Ezért ugyanazok az emberek a felelősek, akik az előbbiekért is.

Úgy döntöttem, itt elvágom a cuccot, folytatás és anyázás a hajtás után..

2009. december 16.

Cool..

 

De ez is brutális..!!! XD Tessék csak turkálni, érdekes dolgok vannak ott..

Ha valakinek a fenti bonyoloult itt egy cikk az ügyben.. (a változatosság kedvéért egész cikk anarki-tól.)

2009. december 15.

Kiskarácsony az indexen

Oujeeee... index, ma megint remekel (ez ilyen hullámokban jön náluk úgy látszik), nem tudom, kiskarácsony volt a cégnél, aszt ma mindenki kotta még mindig, vagy mi van?


Milyenek lehetnek az "izraeli biztonságtechnikai aranyrudak"? ("titkosított hangfájlt kell dekódolni, amit bárki letölthető a cég weboldaláról." - na ezt a cikket nyilván senki nem olvasta el, mielőtt címlapra került volna!) Ezen törtem a fejemet már egy ideje, amikor hirtelen ezen akadt meg a szemem: "A fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya felé. Meg nem erősített információk szerint ő is meghalt." - agyonbaszták az UFÓ-k nyilván. Vagy menekülés közben megszakadt a szíve tettének súlya alatt, esetleg a sok futástól, de akkor kit tartóztattak le a kommandósok?, és kivel beszélt a rendőrfőnök? Egy halottal? - nyilván miután feltámasztották, mert azóta újabb hírek látnak napvilágot róla, h a pszichiátriára szállították, és nem áll szóba a rendőrökkel. Persze, h nem áll szóba velük, ha egyszer halott. De miért nem a hullaházba viszik a halottat? És hogyan beszél egy halottal a rendőrfőnök, míg kiérnek érte a kommandósok, ha az nem áll szóba a rendőrökkel, és egyébként is halott? Tiszta hülyék ezek a rendőrök. Vagy index nem tanult meg még mindig írni, csak a Ctrl+C+Ctrl+V kombinációkat nyomkodja görcsösen, értelem nélkül, mint egy bánatában és kirekesztettségében megvadult kuruc-in-fos aktivista. Valószínűleg az az ember halt meg, akit ez a köcsög összevagdalt a bozótvágószamurájkarddal. A gyilkos él, azt szállították pszichiátriára. Mellesleg ez az ember remélhetőleg kétszázötven év múlva kerülhet legközelebb feltételesen szabadlábra, addig magánzárkában rohad. Mindegy, h börtönben vagy a pszichiátrián, a lényeg a 1,5x2m-es helyiség, lehet gumiból is a fala, az nem számít.

Alig ocsúdtam fel az előbbi sokkból, amikor ezt olvasom: "Bajnai: A térségben elsőként lesz eurónk" - nyi-ha-ha! - ez is nagyon vicces! Bajnai már térségnek nevezi Magyarországot! Mindenki kiskarácsonyozott? De miért érdemes megemlíteni, hogy Magyarországon Magyarországon elsőként lesz bevezetve az Euró? Képzeljük el, milyen lenne, ha úgy vezetnék be Magyarországon az Eurót, hogy Magyarországon viszont nem vezetnék be az Eurót.. - hűbazmeg! Ez a Bajnai nagyon tud valamit, nem véletlen, h ilyen fiatalon már miniszterelnök. Egészen biztosan nem véletlen. Palik László rokona kell, hogy legyen.. De nincs is időm ezen mélázni, mert jön rögtön a következő: "..aki ellen a rendőrség körözést adott a BKV-t és a Budapest Airportot.." - ez is egy festői mondat. Szobafestői. És rögtön a másik: "Az apró polip összegyűjti kókuszt, kibelezi, és rejtekhelyet épít belőle." - Csita beszélni magyar, mi? Kopipészt wazze, kopipészt - de után el is kéne olvasni, mi lett az eredmény, nem?

Na itt abbahagyom..

2009. december 14.

Don't vote an idiot!

Avagy Dusan Joszifovics Asshole-Caplovic a tündökletes faszfej.

Nem menő Bedét olvasni, ezért most nem is beszélünk róla, és soha nem tudjuk meg, mi baja a löttyedt pöcsnek a hideggel. Biztos az, h mikroszkopikussá zsugorodik. Na bumm, ezt valahogy majd csak kiheverjük, valahogy túléljük a maónikasó hiányát is meg a józsibarátot meg a benkődánielt meg a mára teljesen lestrapált, hetvenéves fejű maolnáranikót meg az összes többi jelentéktelen lúzert, de még a velvetet is túl lehet élni, ha az ember nem foglalkozik velük, és lapoz, amikor feltűnnek. Index felügyelő télleg nem is érti a sok panaszt ezekre, mert hát valóban hihetetlen, hogy egyesek a távkapcsoló feltalálása után évtizedekkel még silány TV-műsorokra tudnak panaszkodni, mások meg ebből blogot képesek írni. Az odáig rendben, hogy száz évvel az E=mc2 feltalálása után még nem mindenki érti, mit jelent ez a pár betű, na de a távkapcsoló, azért mégsem E=mc2.. Mármint úgy látszik, van akinek az.. - na EZ a dermesztő! Index felügyelő amikor az indexet szapulja, az nem azért van, mert a Bede fos, vagy a Tóta kiégett, hiszen egyiket sem olvassa már egy ideje, így aztán mindkettő lehet olyan fos, amilyen csak akar, vagy bír; hanem azért van, mert a magyar internetes újságírás gyenge fos. Ha valaki nem akarja a szart szagolni egész nap, ne menjen WC-s néninek, se szippantósnak. A magyar újságírás esetében a matéria azonban kicsapott a budiból, a szippantókocsin rosszul zár a szelep, és ömlik végig az a drága trágyalé az utcákon, terít be mindent! Unalmas, színvonal nélküli puffogás, papírmasé, és habszivacs, ráadásul elég vastagon: fizetett, hazudós pártpropaganda (régi szóval agitprop). Kisztitkárfing szaga van az indexnek is. Na most itt jogos megjegyezni, h 10telet a kivételnek, van pár olyan arc és figura, aki még ebben a híg lében is az aminek lennie kéne: újságíró (írni is tud). Akikre nézve igazságtalan azt mondani a magyar internetes újságírásra, amit az előbb mondtam. De ha a tehénlepényre rávarázsolunk két szem cukorkát, az attól még nem lesz csokitorta. Gondolkozzunk el ezen.

Egy másodperc áhítat.


Aztán térjünk át a hülyeszlovákokra, mert úgy látszik, a hülyeség valódi Kelet-Európai, vagy Nyugat-Ázsiai jelenség, nem véletlenül gyanakszom én a moszkvai huzatra, a KGB áldatlan, pogány aknamunkájára. A vizsgálandó kijelentés: "a magyar állam határai nem esnek egybe a magyar nemzet határaival". Hát nem is. És ezt éppen egy magyar nemzetiségű embernek mondja ez a fasz? Meri mondani neki? Ki ez a csökött agyú segg, ez a Caplovic? Honnan szalajtották eztetet a moszkovita pöcst? Ott ül egy asztalnál egy magyar nemzetiségű, szlovák állampolgárságú emberrel, és azt akarja kimondatni vele, hogy a magyar nemzet határai ott vannak, ahol a Magyarország határai vannak? Hát karót az ilyen seggébe, de komolyan. Ez olyan nyílt fasizmus, olyan hallatlan dolog megpróbálni 2009-ben megfosztani valakit az identitásától, amit Európa, európai ember nem tűr el. Kedves Caplovic Pöcsfej Dusan Ivanov! A magyar nemzet határai nem esnek egybe Magyarország határaival. Ez van. Orbán Viktor a Magyar Köztársaság miniszterelnöke volt, és lesz jövő tavasztól megint. Nem a magyar nemzeté. A magyar kormány vezetője és nem a magyar nemzeté. Ez is van. Viktor nagy fasz és orbitális ripacs, ezt kár tagadni, ez a tojótánc és piperészkedés, amit most Felcsúton művel, ez valódi kabaré. Ez az ember tényleg azt képzeli, hogy ez most őróla szól, és ő valaki, ami morbid, vagy groteszk dolog, és már jön az égett szag abból az irányból, és lassan megesküdhetünk rá, hogy ez komolyan gondolta, amikor Torgyánt kinevezte miniszterré. Viktor tényleg ennyire ostoba. De ez a mi bajunk, a magyar nemzet problémája, abból is elsősorban a Magyarországon élő hányadé, ami becslések szerint valamivel több, mint a magyarság fele, de a kétharmadot nem éri el. Ön, kedves Caplovicom bizonyságot tett róla, hogy nem kisebb pöcshöz van szerencsénk az ön személyében, vagyis az ostobaság nem nemzeti jellemző, hanem talán a politikusok sajátja. Nem élek Magyarországon, de magyar vagyok, és ez csakis egyedül énrám tartozik. Aki ezt kétségbe vonja, annak gondolkodás nélkül beverem az orrát. Aki Orbán Viktort vagy Gyurcsány Ferencet az én miniszterelnökömnek nevezi, annak is..

 *

Megjegyzés, de még nem frissítés:
Nem ellenőriztem le a hírt, egyenesen az index cikkéből van, tehát ha nem is igaz, akkor sem kell meglepődni..