2010. április 2.

Atomellen

Atomvillanás jobbrúú..! A cikk a képre linkelve, egyebet nem tudok mondani. Ha zokszigény kő a vízbű, szavazz a jobbikra! Teccikérteni? Mikó? Kéremkapcsoj jaki..

2010. április 1.

A Mortimer saga

http://epa.oszk.hu/00800/00804/00380/56244.html
Tizenhat hónap börtönbüntetésre ítélték (három évi tárgyalgatás után) Patai Józsefet, egy fickót (Mortimer egykori áldozatát), aki részt vett egy lincselésben. Ez 2010-ben történik, tehát évekkel Olaszliszka után. A magyar bíróság még mindig csak "csoportosan elkövetett garázdaság és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés"-ről beszél, és tizenhat hónappal elintézi az ügyet.
A képen az egyik elkövető, az alig húsz éves Patai József látható

Mi is történt? Vetítsünk egy kicsit:
"...harmadik társukat utolérték és sarokba szorították" (Patai) "és egyik társa teleszkópos acélbotokkal, úgynevezett viperákkal ütött, harmadik társuk pedig ököllel. A földre került sebesültet ... még össze is rugdosták. A fiatalember koponyája hét helyen törött be, illetve repedt meg és két ujja is eltörött."

2010. március 31.

Re: Mi a baj Morvai Krisztinával

Véleményvezér szerint semmi. "Intellektusát nehéz elvitatni, ahogy azt is kár volna tagadni, hogy Morvai bizony egy értelmes és karizmatikus nő, remek kommunikációs készséggel."

2010. március 30.

Mandiner

Ha-ha-ha! Ez tetszett!

- Ki ez?
- Valami mikroblogger.
- Ismert?
Hát, wazze, ilyen szöveget kb.1987ben az MTV büféjében lehetett hallani, mikoron is körözöttes zsemléért meg kefírért állt sorba a kajajegyeivel két rendezőasszisztens, vagy hasonló kaliberű Titán. El tudok még képzelni hasonlót műkörmösnél, oviban meg esetleg szoliban. Oviban még talán aranyos lenne, bár nem tudom.. Végül is, amikor a nagyobbik fiam lehéliumozta a kisebbiket jót röhögtem és most is. Szal, köszi srácok, jót röhögtem. A többi meg teljes mértékben lényegtelen..

No comment

2010. március 28.

A Gárdás Niki balladája

Ezúttal kimarad a hétvégi anyagból a "valami közepesen érdektelen film ócska kritikájának a kritikája" jellegű bejegyzés. Ezúttal balladázunk egyet a hányatott sorsú emberekről meg a hiánypótlásról.
"Sajnálattal közlöm veletek, mi nem Fideszesek vagyunk, nem Orbán bérelt fel minket! Néhányatokkal még baráti is volt a viszonyunk. Azért nem merek nyíltan színt vallani, mert ismerlek titeket! Tudom, hogy ha nektek elfogy az érvetek, akkor az öklötökkel támadtok! Láttam már sok ilyet, mikor együtt söröztünk… Például a Nemzeti Ladik rendezvényein. Nem magamat védem, hanem a kislányomat, meg a gyönyörű feleségemet, mert őket is bántanátok…"
Amikor a jobbik kerül szóba, fasisztának vitathatatlanul fasiszta, rasszista, soviniszta, proli csürhéről beszélünk, egyáltalán nem ártatlan bárányokról. E fasiszta párt által alapított katonai szervezetről beszélünk akkor, amikor a "gárdáról" beszélünk. "Kapitány Attila a Magyar Gárda Katonai Vezető helyettese Vezérkari Dandár parancsnok." Fölösleges ezt vitatni, ők maguk is éppen csak rákennek valami kulimászt a dologra, sőt nem is nagyon kenik, egyszerűen nyíltan nem beszélnek róla, elbújnak a hétköznapi emberek mögött. A jobbik nyilas utódpárt mind jelképeiben, mint szervezetében, mint szellemiségében, és ezt nem titkolják, csak "nagyon ravaszul" szétkenik, kikérik maguknak, ha valaki az arcukba mondja. Mindent kikérnek maguknak, amit nem ők mondanak ott, akkor, abban az összefüggésben. Mostanában kevésbé harsogva beszélnek a morvai is visszavett kissé a nyilvános metélthánytorgatásból, kolbászellenőrzésből, mert azért igen jól lehet ám keresni azokkal a parlamenti helyekkel, amit meg lehet kaparintani úgy, h most nem püfölik a dobokat, nem fújják a sípokat, a megszokottnál kevesebb autót gyújtanak fel, inkább a csillagszeműt idéző furulyákat fúvják: