2009. október 17.

Ki nyer ma?

Uff! Index felügyelő pár napot kihagyott - ősziszünete volt a kölköknek, ilyenkor senki nem bír napilapot olvasni, ám az egész napos Korn és Disturbed meg Ramstein hallgatás után végre talált egy andalító gyöngyszemet, íme:

Mellesleg Márai Egy polgár visszaemlékezéseit, vagy mit olvastam, mert a gépemhez persze nem fértem hozzá, és Márai éppen arról írt, milyen is volt az ő gyermekkora. Én pedig megállapíthattam, hogy hálistennek, erre az én gyerekeim gyermekkora kicsit sem hasonlít, nem is emlékeztet. A szülők elváltak, ezért nem csak reggelinél meg vacsoránál látják őket, hanem minden második hétvégén, akkor viszont elég intenzíven. Az apa nem felülbírálhatatlan, távoli szentség, akinek soha nincs ideje semmire, ideges és tülermetlen, hanem meggyőzhető, megtámadható, emberi lény, néha sikerül, néha kudarcot vall. Ugyan kit érdekel ilyenkor az index? Meg holmi felügyelet..

2009. október 13.

bioügyemanyag

Hát ez, ez nemes egyszerűséggel beszarás fél aggyal is, meg egy egésszel is: "bioügyemanyag".. itt gurulok a röhöhéstől. Ügyemanyag. Bioügyem. Stb.