2009. október 18.

Falling Down

Veri az index a nácikártyát

Van ez a cikk, kétségtelenül van. Mondjuk véletlenül elfelejtik megemlíteni benne, h mi is ez az ET - mármint, h nem az EU szerve. (Az Európa Tanács laza, kormányközi együttműködés keretében jött létre, és (..szemben az Európai Tanáccsal és az Európai Unió Tanácsával) nem az Európai Unió intézménye. - Wikipédia)  Azt beszél, amit akar, és ezek a javaslatok kb. annyira elfogulatlanok, mint amikor a GreenPeace oszt tanácsot atomerőmű ügyben. Na jó nem egészen. Sarkítottam egy kicsit.. - természetesen sarkítok, hiszen index cikkről van szó, vagyis propagandáról és nem elfogulatlan tájékoztatásról. Sarkítás az is, amikor valaki a cikkben említettekhez hasonló nyilatkozatot ad ki. Magyarország belügye, mit, milyen mértékben büntet. Ha Dániában az a törvény, h politikai meggyőződése miatt senkit nem lehet elmarasztalni, és Dániában nyomják még a német neonáci kiadványokat is, mert ott lehet, akkor dönthet így Magyarország is - szerintem.

Mellesleg gondolom az ET ostorozza pl Finnországot is, mert évente tűrhetetlenül kevés menekültet fogad be, és volt még valami emberi-jogi dolog, amire a finnek minden évben megkapják a maguk ejnyebejnyéjüket, csak most nem jut az eszembe.. Az ET kb. megostoroz mindenkit az égegyadta világon, azt sem tartom kizártnak, h esténként (mikoron a képviselő Urak és Asszonyok már a bárban ejtőznek) saját magát is megostorozza kissé ez a laza, államközi szervezet.

Önmagában mozgalmat nem lehet büntetni. Elveket, elméleteket nem lehet büntetni: cselekedeteket lehet és kell is. Persze szóbeli dolgokat is lehet: a "lógni fogtok"-ért mehet bíróságra ember, és el is kell ítélni a faszfejet - természetesen a fokozatosság elvét maximálisan figyelembe véve, tehát elsőre pénzbírság felfüggesztve, másodikra kifizettetve, harmadikra valami komolyabb, stb, stb. A "lógnifogtok", és a "dunaérett" kifejezések nem tartoznak a szólásszabadság körébe, valamint az olyan kijelentések sem, hogy majd a börtönben megtudja, milyen a melegszerelem, ugyanis aki ilyet mond, azt kell még abban az órában előállítani és rabosítani, akármilyen képviselő, vagy polgármester is az illető. Mert ez uszítás, közösség elleni izgatás a javából, és ha ezt mikrofonnal, pódiumon követik el, akkor az súlyosbító körülmény. Molnár Oszkár különben is egy pedofil, kecske- és csirkebaszó, sikkasztó, beteg börtöntöltelék (megbízható forrásból tudom). Az egész ország szégyene, hogy még szabadlábon van, és nem húzták még föl hazaszerető emberek az első lámpavasra; persze ez attól lehet, hogy nincsen a környéken lámpaoszlop s a Duna is messze folyik onnan, tehát abba sem lehetett belelőni. Egyébként sincs a környéken puskája senkinek, mióta a vadász eladta a sajtját egy hordó vegyigyümiért..

Nem lekussoltatni kell az embereket, nem lehet megengedni, hogy az embereket lekussoltassák, hanem éppenséggel megrágni azokat a problémákat, amire például a rasszizmus reakció. Milliószor elmondtam: a rasszizmus fertőző betegség. Egészséges szervezeteben is jelen van, de nem terjed. A legyengült, beteg szervezetet támadja meg, abban okoz lázat, kiütést, szövődményelet. A beteget kezelni kell, és nem csak emberbaráti szeretetből, hanem mert különben tovább fertőz.