2010. június 3.

Magyarbirkács alsó

Ó, drága Máriám, ki egészen biztosan magyarbirkácsi születésű marketingszakember (Ördögi stílusban) lehet, most aztán keményen megragadta a tutit. Mielőtt azonban a tutitra rátenyerelnőnk, ejtsünk pár szót Magyarbirkácsról, h a nézőpontot meghatározzuk, mert a nézőpont fontos. Magyarbirkács a világ közepe, ez pedig éppen úgy igaz igen közelről, mint igen távolról, mondjuk a Világegyetem legszéléről szemlélve. Fel egészen a kutig, le meg míg a szem ellát a Kerek erdő széliig, onnan messzibbre meg már csak a törpék és vasorrú boszorkák, hétfejű, tizenkét, tizennégy és huszonegy(!) fejű sárkányok országa van, ahonnan senki nem tért még vissza soha a világon. Rendben, a Pali, az visszatért, de az meg úgy el lett varázsúva ottan, h egyetlen szavát meg nem lehetett érteni már neki. Kinyesködött, tette-vette, húzta-vonta magát. Az ételt zsirosalta, az italt savanyúnak mondta, semmi nem volt jó annak már, piha! Nem is volt maradása minálunk úgy megzavarta a fejit az a boszorka. Már amelyik elvarázsolta, az.
Na most innen, Magyarbirkácsrúl nézve a világ kerek. És lapos. Minden egyértelmű. Húsz éve a Pista a királyunk, azzal mindenkinek jóba kell lennie, mert igen művelt ember, gyorsan jár a keze. Magyarbirkácson egyébként mindenki megtalálja a számítását, én is alapítottam egy marketing főiskolát, amit sikeresen el is végeztem, azóta marketing szakember vagyok (Ördögi stílusban).
Na ezután jöhet a cikk (Ördögi stílusban).
"A Vienna International Airport hirdetésének kiötlője nyilván a Cipők a Duna-parton című szoborkompozíció látványából merített ihletet kreatív tevékenységéhez" - íme a felütés (Pista király modorában, Ördögi stílusban). Mit lehet erre mondani? Nyilván nem. És mivel nem, mivel a hirdetés készítője életében nem is hallott a szóban forgó Magyarbirkácsi műalkotásról, így egyrészt a bejegyzés további része teljességgel fölösleges, másrészt a levont következtetések meg fából vaskarika (szu-vas).
Gyanús kellett volna, h legyen ez a tény mondjuk abból is, h a hirdetés készítője egy kukkot sem beszél magyarbirkácsiul. Eléggé valószínű, h soha életében nem járt Magyarbirkácson, hihetetlen, tudjuk, de Máriával sem jattolt még, bár azt azért elvárná az ember fia/lánya, h hallani azért hallott már róla, miszerint Magyarbirkács létezik és benne legfőképpen Mária (Ördögi stílusban). Esetleg még a térképen is meg tudná mutatni, merre van, ha jó nagy, barátságos, nyomtatott betűkkel ki lenn írva neki: MAGYARBIRKÁCS. Na ott.
"Már csak azért sem, mert a fapados légitársaság bannerén az elhagyott cipőket semmi nem magyarázza azon kívül, hogy a készítőjének megtetszett a Duna-parti látvány." - 'szondja Mária. Arany Máriám, de igen. A képnek az a jelentése, h az emberek sutty, elrepültek. Az, h egy "fapados légitársaság" elég sokat segíthetett volna a megfejtésben, ha kedves Mária nem a fadeszkás libikókára asszociál, hanem mondjuk olcsó légitársaságra. A légitársaság olyan vállalat, ami személyszállító repülőgépeket üzemeltet. A személyszállító repülőgépek olyan gépi szerkezetek, amik emberek szállítására alkalmasak, vagyis olyan, mint a lovaskocsi, csak ló nélkül és repül. Oké, Magyarbirkácson csak a fecskék repülnek, de leszállni azok sem tudnak, olyan kevés a hely, ám ez mondjuk Bécsben nem igaz. Az más kérdés, h Magyarbirkácsról nézve Bécs nem létezik, mert a Kerek erdőn innen nincs, azon túl meg nem lehet, ezt mindenki tudja.
Ami az említett kínos bejegyzést igazán keservessé teszi, az a rossz felvetésből levont teljesen hülye következtetés a végén, a kényszeredett slusszpoén, h legyen benne Krisztus is. Holokauszt meg Krisztus - teccik érteni! Ez kell a címlaphoz. Marketing ördögi stílusban. Ha-ha! Úgy bizony! Ör-dö-gi stílusban, mint egy piros mézeskalácsszív tükörrel. Igazán frappáns, igazán.. ördögi.

*
FRISSÍTÉS
(mert lehet fokozni):
"Update 17:35-kor: kiszedtem a kommentlistáról azokat a hozzászólásokat, amiknek az írói konstruktív véleményük publikálása helyett a nevemet a "hülye" szóval, vagy annak bármelyik szinonimájával hozták kapcsolatba. Ugye, nem baj :D" Nem baj. XD Tessék csak Updételni nyugodtan, a Norbi is azt teszi meg a neje, a mittudoménhogyhívjáknemjuteszembe, az is. És milyen jól megy nekik. Mellesleg a "Trackback"-eket is ki tetszett gyomlálni, tündéri Mária - mind egy szálig. De az sem baj. Nem zavar senkit. Olyan ördögi. Bizonyára kivétel nélkül a hülye szóval, valamint annak összes létező szinonimájával kombinálták a kedves nevét, drága.
..mondjuk, aki hülyeséget ír és odaírja alá a nevét, azzal mit lehet tenni? Meg kell dicsérni! Tudom én, beugratós kérdés volt ám: nahát Mária, hogy magácska milyen ügyesen tud pitiáner ostobaságokat írni! Magácskának írnia kéne, igazán.. Könyve nem jelenik meg mostanában? Ugye már gondolkodott rajta! Hát tudom én, ugye megmondtam. És milyen cuki ez a szoknya..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése