2010. november 26.

Re: Mi ez a para? Minden a forgatókönyv szerint zajlik.

Drága Blogger! Valamit átkozottul benéztél: ezek nem viszik a kocsidat (6 milla alatti járgány ezeknek nem autó), azzal, h saját tulajdonba veszik megvédenek Téged attól, h a komcsik ellopják. Ők ugyanis soha nem hazudnak, tehát, ha egyszer azt mondták, megvédik a nyugdíjpénztárakat, akkor azok meg lesznek védve, minden más látszólagos és félremagyarázás. A pénz úgy van a legnagyobb biztonságban, ha az ő zsebükben van. Nálad nincsen biztonságban, mert a kommerek tőled ellopják, ahogy ezt Te magad is beláttad, nekik viszont pl. listájuk van a kommerekről, ami neked nincsen. Hogy a pénz nincs jó helyen nálad, napnál világosabban kiderül abból is, h amíg nem az ő zsebükben volt, addig üres lett az ország pénztárcája. Most az ország bukszáját átalakítják saját bukszává, és mindjárt lesz benne pénz is, mert a kommerek csak az ország kasszáját ürítették ki és osztották szét, de lám, nálad pl. még maradt zseton, tehát most szépen, önként vissza-beleteszed azt, és egyből lesz pénz. Megmondták, h vissza fogják szerezni az igazságtalanul széjjelszórt milliárdokat, nem megmondták?, minden a terv szerint megy tehát. Hogy ezt Dél-Amerikán, Vörös-Ázsián és egyes afrikai országokon kívül nem igazán így szokás intézni, és a dolgok e módon való intézése teljes mértékben az ő választásuk volt, nem pedig kényszer, az most mellékes, ezt a részletet nagyvonalúan Te is átugrod. Igazad van, nem ragadhat le minden apróságnál az ember, ha a mondat eleje meg a vége jól hangzik, akkor az logikailag is bizonyára rendben van, a közepe is meg az egész. Új autó vásárlásakor is arra kell elsősorban figyelni, h az árnyalat a megfelelő legyen, a lakkozás pedig hibátlan, mert milyen már "Eprecskének" hívni egy szinte barna, vagy már-már narancssárga autót, ami ráadásul össze-vissza van karcolászva, ami világosan látszik, ha 3mm-ről, megfelelő fényben szemléli az emberlánya. Nonszensz.
A lényeg, h vannak helyek, ahol az un. civilizáció van, na, az nem számít, mert te nem ott élsz. Te Magyarországon élsz, ahol nem dögledezik a civilizáció, hanem friss keleti szellő lengedez; magyar vagy, és aki magyar, az úgy gondolkodik, ahogy ők, és világosan látja, h az a pénz a legjobb helyen az ő zsebükben van. Aki nem így gondolja, az nem magyar, az elhúzhat az édes anyukájába, a döglődésbe, ahol most ugyan pillanatnyilag nem annyira kedvelik a csóró keleti bevándorlókat, de azért megpróbálhatja. Semmi szükség az ilyenre Magyarországon, nekik e föld nem hazájuk. Nem kell innováció, nem kell fejlődés ennek a földnek, hanem erős kormány, annak meg olcsó munkaerő, jó szaporulat kell, ami mindenét beszolgáltatja, és megfelelően tud örülni annak, amit kap. Ez a nemzet érdeke. Ez a magyar nyersanyag. Ez volt a világháborúk előtt is: nyers, igénytelen, alacsony költségű, ridegen tartható munkaerő. Hálátlanok ide nem kellenek. És azonnal tele is lesz a buksza, és csodájára fog járni a világ! És senki nem fogja ellopni a pénzt, mert nem fogják engedni, h bárki az ő zsebeikben kotorásszék. Senki, érted?
Most persze felhangoztak már a hangok, h majd négy év múlva buknak ezek is akkorát, mint.. Ám ezek már kiszámították, h akármekkorát buknak, legalább 19%-on akkor is megmaradnak, és már azt is megmondták, h őutánuk alkotmányt csak két egymást követő parlament kétharmados többsége változtathat. Olyan meg nincs. De ha véletlenül csoda történik, és lesz, akkor is nyolc év plusz. Úgy gondolják, addigra megköt a beton. Nagyon erősre keverik, nem sajnálják belőle a cementet, sem az autódat, ami teljes biztonságban, sőt konzerválva! lesz ott. Ezeket majd megette a fene, h a gyurcsávó mekkora vagyont összeharácsolt, nekik meg ahhoz képest jelképes lófasz se jutott, pedig kínáig ástak kutyabőrért, wazze. Négy év múlva ez fordítva lesz, de nyolc év múlva egészen biztosan, mert nem fogják kiadni többé a kezükből a hatalmat soha. Nem ismétlődhet meg a múltkori döbbenet, h mindenféle csőcselék egyszerűen nem rájuk szavaz, aszt nekik menniük kell, nem, ilyen többé nem lesz soha. De aki magyar, az csak örülni tud annak, hogy most már nem a régi párttagok zsebében lesz a pénze, hanem a régi párttagok zsebében lesz a pénze. Igaz magyar ember ennek tiszta szívéből örül, s lelkét hazafias hevület melengeti, és azonnal szül három-négy utódot, h a jövőben is legyen, aki a drága vezetők bukszáját tömi, ami az ország bukszája, vagyis a sajátja. A Rózsa majd kidolgozza a módszert, hogyan kell ezeket a dolgozókat istenesen nevelni, h ami esetleg még mindig a zsebükben maradt, azt szépen beleszórják vasárnaponként a szütyőbe, amit a templomban körbevisznek, ő ehhez nagyon ért, nem kell aggódni.
Kedves Blogger! Nagyon helyesen gondolkozol tehát, amikor azt gyakorlod, hogyan lehet megbarátkozni a helyzettel. Mondogasd sokat, h nincs itt semmi baj, minden elképzelhető világok legjobbikában élek, minden így jó, ahogy van, Viktor szeret, isten szeret, a szűz szeret, a pap is szeret, de nem szüzen, és szeretni fogja a gyerekemet is, de az is isten szeretete, ha végbélen át adagolva is, és másutt sokkal-sokkal rosszabb, kék ég nincs, a neonfény természetes, a kosz és a lepukkantság, a kilátástalanság edzi a lelket, a jólét viszont rombolja. Dekadenssé tesz. Másutt Nagy Rohadás Van. Dekadencia és pusztulás. Pfujj, köpni kell! Rá, rá! Majd mi megmutasjuk! Pontosan ezt mondogatta az emberek jó része 1849 és 1989 között meg azelőtt is, de sebaj, ezúttal biztosan sikerülni fog. Hajrá! De Drága Blogger, ettől a viktor még rákosi marad, a különbség mindössze annyi, h őt nem az oroszok, hanem saját törpe emberi kapzsisága hajtja.

83 megjegyzés:

  1. Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz!2010. november 27. 21:19

    A simlis Fidesz a közérdek elsőbbségéről papolnak a magánérdekkel szemben.
    De Szász Károlynak nem kellett büntetőadót fizetni százmilliós végkielégítése után, Borkai Zsolt polgármester maradhatott és a hetven év feletti Szapáry György nagykövet lehet.
    És a napokban nagy takarékosság hevében a frissen kinevezett Járai Zsigmond bérét pedig háromszorosára emelték. A törvényeket névre szólóan alakítják, hogy a barátok mindig kivételezettek legyenek.
    Orbán takarodj!

    VálaszTörlés
  2. Addig kell menni amíg nyitva van a határ?Ma vmi olyasmit olvastam A Kedves Vezetőtől,hogy aki akart innen már elment...?

    VálaszTörlés
  3. csak nem lesz hová menni:-)
    sok ismerősöm most jött haza Írországból,ugye nem jkell mondanom miért.
    A válság csak most kezdődik jó napot!!!
    Észak korea kivételével mindenhol megszenvedik.
    DuplaV (W) jellegű válság lesz még az első völgyből jövünk kifelé.A második voölgy sokkal méllyebb lesz.

    VálaszTörlés
  4. Arrogánsan elveszik az én pénzem, miközben a sajátjaikkal nyíltan kivételeznek (+válságadóknál is, ne felejtsük el). Ez a nemzeti együttmükődés? Innen nézve az a plakett amit kifüggeszttettek mindenhol, már nyílt fenyegetés, hiába vannak benne szép szavak. Pont mint ahogy megfenyegettek, hogy nem fogok állami nyugdíjat kapni, ha nem azt csinálom, amit akarnak. Éppen ezért bicskaforgató az amit művelnek. Ha nem így csinálnák, még talán el is hinném, hogy tényleg akkora a baj és szükséges, és akkor adnám is a pénzem, ha lenne garancia, hogy visszaadják később, ha már megy a szekér.

    VálaszTörlés
  5. JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!JoBBik!!!

    VálaszTörlés
  6. Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz!2010. november 27. 21:45

    A Stabilitás Pénztárszövetséghez tartozó 18 magánnyugdíjpénztár összesített vagyonának piaci értéke 7,2 százalékos növekedéssel, 2841,2 milliárd forintról 3047,1 milliárd forintra emelkedett 2010 második negyedévéről a harmadik negyedévre. A gyorsjelentés szerint tehát a pénztárak az inflációt jelentősen meghaladó mértékben növelték hozamaikat. A 2008. évi gazdasági válság okozta veszteségeket követően a magán-nyugdíjpénztári portfólió piaci értékében a pénz- és tőkepiaci tendenciákkal összhangban gyors korrekció zajlott le. Ennek eredményeként 2008. december 31-től 2010. szeptember 30-ig a portfólió piaci értéke 63 százalékkal nőtt, amit nagyrészt a kiemelkedő befektetési teljesítményekre lehet visszavezetni.

    Simlis Orbán takarodj!

    VálaszTörlés
  7. Másfél éve még eképpen vélekedtek a Népszabadságban a magánnyugdíjpénztárakról:

    www.nol.hu/velemeny/lap-20090430-20090430-35

    TÖBB, mint érdekes...

    VálaszTörlés
  8. Csak várjatok, Ráhelnek már van udvarlója, ha megelli a purdéját, akkor megszületik a cigány régens... ! :) Ha a cigány papa nem is, majd a régens fejére teszi Szent István koronáját.
    Az a legszörnyűbb, hogy szerintem a világ demokratikus pártjaiban soha nem volt ennyi ideig senki pártfőtitkár, akarom mondani pártelnök -2 bukás (2002 és 2006) és egy alig bejutás után (1994-ben a FIDESZ volt a legkisebb parlamenti párt, alig 5% feletti teljesítménnyel)-, illetve állandóan miniszterelnök-jelölt.
    A FIDESZ a cigány Szaddam bábupártja, nem több, nem kevesebb.Egy olyan maffia, ahol a keresztapa örök, a családtagok pedig pontosan úgy zenélnek, ahogy a BOSS fütyül.
    Egyébként nekem meggyőződésem, hogy a magyar nép alkalmatlan az államiságra és a jogállamiságra.
    A lakosság túlnyomó többsége ostoba, tudatlan, kulturálatlan állat. Ezért vannak ilyen kormányaink, ezért olyan népszerű a közvéleménykutatások szerint a cigány Szaddam.
    Egy európai jog- és kultúrállamban már a MANYUP-ok lenyúlásának másnapján országos sztrájkok lettek volna, itt meg ... Még tetszik a söpredéknek...
    Régóta nem voltam büszke arra, hogy magyar vagyok, de most már szégyellem is.

    VálaszTörlés
  9. a nemzeti együttmükődés nyilatkozat lefordítva magyarra most már kimagyarázhatatlanul egyet jelent:
    "Bekussolsz és beállsz a sorba, vagy meghalsz!" Aki lát ilyet szabad véleménynyílvánítás okán írja rá a magyar fordítását is!
    És tényleg minden forgatókönyv szerint zaljik! Nem véletlenül ezzel a nyilatkozattal kezdték. Tudja meg minden hivatalnok, minden ember, hogy mi a szitu. Építik a piramisjátékot, ha még idejében beszállsz a legalsó szintre, talán még kaphatsz majd kis narancsos gumicukrot, miután mindenedből észrevétlenül kiforgattak. De nem most, mert most még válság van, majd 3 év múlva, akkor már lesz nekik annyi a bukszájukba, hogy az apróból vegyenek neked kínából kis narancsos gumicukrot.

    VálaszTörlés
  10. Valószínűleg én leszek az utolsó ember ebben az országban, akiből valaha is jobboldali konzervatív szavazó válik, úgyhogy biztos nem a politikai lojalitás mondatja velem, de… én asszem kezdem látni a rendszert Viktor manővereiben. Külső és belső ...

    VálaszTörlés
  11. @Orbán-Gyurcsány tünés,új választást, nagykoalíciót:

    Járai bére csak egy része a Vele kapcsolatos ügyeknek. Vajon miért nem mondtak a nagy "okos" hazai "feltörekvő" elemzők a Járai által vezetett CIG tőzsdére menetele előtt egy szót sem a tervezett árfolyamról? És vajon miért lett egy-két nap múlva az ár bukta? (nem értek a tőzsdéhez, csak néha megnézem). Na és persze ezek után (azaz tőzsdei megjelenés után) megjelent a gyorsjelentés, nőtt a forgalmuk, de buktak 2.5MFt-t ebben az évben. majd másnapi elemzés, ja, "kicsit" buktak, de a forgalom, a részesedés az nőni fog, azaz nagy biznisz a részvény. S közben kinevezik Járait a mellékállásába. Majd törvénymódosítás, emeljük fel a fizetését... Vannak durvább dolgok is, és persze ez csak "apróság", de az ördög ilyenekben bujkál. (az már másik téma, nem ide tartozik, de ő, mármint ördög, tud a legjobban idézni a Bibliából is).

    VálaszTörlés
  12. a amagyaroknak teljesen felesleges a demokrácia.

    VálaszTörlés
  13. Kinában megmondták mit kell csinálni hogy pénzt kapjunk onnan.
    Most ezt csinálják!!
    Az USA hanyatlik Kina a nyerő (sajnos)

    VálaszTörlés
  14. Az a baj ebben az országban, hogy a szegényektől vesznek el és a gazdagoknak adják a lopott vagyont.
    Mindig a mezei ember fizeti az ingyenélő politikusok megálmodott elképzeléseit. Mindig a mezei embertől vesznek el, sosem maguktól. Elveszik a fizetésedet, a nyugdíjadat, a lekötött pénzedet, a házadat, a cégedet, az autódat, lesöprik a padlást és így tovább. De ennél sokkal de sokkal szomorúbb, hogy a hülye magyar békésen hagyja mindezt. Mert a hülye magyar torkán bármit le lehet nyomni, a hülye magyart bármivel át lehet verni, a hülye magyart le lehet húzni.
    Felteszem a kérdést, ha mindezt Fletó csinálta volna, még ebben az országban élhetne és garázdálkodhatna?? Miben különbözik tőle a cigány diktátor, aki fél év alatt többet ártott a népnek és az országnak, mint előtte bárki más??

    VálaszTörlés
  15. Farkos Tsapó Gyurka2010. november 27. 22:02

    Né mááá ez itt az Or(bánrá)kosi Viki

    VálaszTörlés
  16. Az átlagkereset nem stagnál. Tegye fel a kezét, aki a válság óta nem dolgozik 1,5x annyit mint előtte!!
    Én a környzetemből nem tudnék olyat mondani, aki ne tenné fel a kezét. (Ja csak olyanokat veszek figyelembe, akik alkalmazottként bejelentve dolgoznak) Mindenhol leépítések voltak, mindenhol átcsoportosítások, ésszerűsítések (ami annyit tesz, hogy tudsz te egyedül két ember helyett is dolgozni, meg minek költsünk XY akármire, ha te is meg tudod csinálni), és persze a nyomás, hogy bármikor téged is kirúghatnak, dolgozz gyorsabban, többet, otthon is! Persze papíron csakis 8 órát hivatalosan, nehogy túlórát vagy pótlékot kelljen fizetni. És hány helyen csökkentették a munkaidőt 6 órásra (de nyílván ugyanúgy 8-10 óráznak, mert így is beledöglenek a sok munkába, 6 óra alatt fizikai képtelenség lenne megcsinálni).
    Na, és most megint ezt a réteget, a dolgozó, bejelentett alkalmazotti réteget nullázzák le! De meddig lehet ezt még csinálni? Már lassan semmink sincs, és már lassan éjszaka is dolgozunk, hogy megéljünk. És akkor még a svájci hitelekről és hansoló szivításokról nem is szóltam, az is nyílván ezt a réteget súlytja a legjobban. Szerencsére nekem legalább hitelem nincs, most még.

    VálaszTörlés
  17. Uraim (??)
    Nem tűnt még fel senkinek, hogy a mostani kormányt ugyanazok a honpolgárok választották meg döntő többségben, mint akik az előző két ciklusban a másik(ok)at? Lehet, hogy azokkal sem, de ezekkel sincsenek megelégedve... node akkor kit (mit) akarnak? Legyen 10 millió embernek külön névreszóló címkézett kedvenc kormánya, aki majd irányítja?

    VálaszTörlés
  18. Ok kőagyú bérkommentelők meg a poszt szerzője vessetek egy pillantást erre a linkre

    mszpszdsz.uw.hu/allamadossag.html

    Ha valakinek nem világos, nálunk csak a görögök állnak szarabbul, bár gyorsan hozzá kell tenni, nekik legalább ott vannak az idegenforgalmi bevételek.
    Ebből az adósság spirálból valahogyan ki kell vezetni az országot, ahová "szeretett" 8 évig kormányzó ballib kormányotok tolta az országot.
    Erről van szó.
    Ehhez források kellenek.
    Ha Rákosista lenne Orbán, ti már rég lámpavason lógnátok.

    VálaszTörlés
  19. Ökörpöröly és Egy Ember /nem Zember!/ hozzászólásával mélységesen egyetértek. Meddig tűrünk még? Megvárjuk, hogy minidiktátorunk az államcsődbe visz hamarosan? Vajon miért nem szólal meg, mióta talpnyalói eszement baromságaik előterjesztésére felhördült a normális világ?

    VálaszTörlés
  20. Rácz Margit: amikor a magyarok büszke adófizetők lesznek
    2010. november 27., szombat 14:27 InfoRádió
    Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -
    A pénzügyi szigorítások mind az eurózónán kívül, mind azon belül elengedhetetlenek - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az MTA Világgazdasági Kutatóintézet kutatásvezetője. Rácz Margit beszélt arról is, hogy mi várható Magyarországon 2011-ben. A kutató az egyik fontos kérdésnek azt tartja, hogy a jövőben mennyire lesz a magyar állampolgár "magas adómorállal rendelkező büszke adópolgár".
    ....érdemes meghallgatni a hanganyagot egy ÉLMÉNY !
    ROPPANT OKOS NŐ rÁCZ mARGIT !!! :)

    VálaszTörlés
  21. Hha hnem hhörögsz, hel his hfogom holvasni.
    search and replace " h " "hogy"

    VálaszTörlés
  22. Kedves OP, néha hangosan feLOLoztam egyes mondatokon, a razsasín textúrán viszont nem. Búza vagy-e?

    Egyébként meg ekkora késnyitogató tolvajlás után tényleg csak az marad, hogy végigrohanunk az urcákon és boltokat rablunk, és kitörhetne már az anarchia, ha már itt vagyunk, elöttem emlitették, hogy nem vagyunk méltóak a demokráciára, ez sajnos igaz, mivel verebek vagyunk.

    VálaszTörlés
  23. Esetleg ultrademokratikusan ki lehetne írni egy népszavazást, vajon akarjuk mi ezt?

    Láttam egy pár netes statot, azokon is elég szerény arány van.

    VálaszTörlés
  24. Szerintem is! Forradalmat kell csinálni! Ki kell menni az utcákra, terekre és az áprilisi "forradalom" nyerteseit el kell zavarni!
    No de ki - mi jön azután??
    Majd mi megmondjuk?

    VálaszTörlés
  25. chemical_tourist2010. november 27. 22:46

    én megyek, ha menni kell...

    VálaszTörlés
  26. chemical_tourist2010. november 27. 22:48

    indulni kell mielőbb és minél többen az utcára...

    VálaszTörlés
  27. Hölgyeim és Uraim!

    1.
    Szász Károlynak azért nem kellett fizetnie 98% adót, mert kivételeztek vele, hanem az egy munkaügyi per volt, ami még 2002-ben indult. Más kérdés, hogy a T.Magyar Bíróság képes volt az ügyet húzni közel 7 évig, mire a helybenhagyó ítélet megszületett s megítélték az összeget. Tehát nem arról van szó, hogy Szász Károly végkielégítésként kapott X millió forintot 2008-ban. Akinek nem érthető az kérdezzen.

    2. Az emlegetett magánnyugdíjpénztárak nem "magánnyugdíjpénztárak", hanem a KÖTELEZŐ MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁR!
    E felett soha nem rendelkezett a befizető állampolgár, s járulékok módjára azt a végrehajtó hatalom megfelelő szerve hajtotta be!
    (Más kérdés, hogy ezzel nem az állam rendelkezett, hanem néhány (jogi) személy, akik - szabályozott keretek között ugyan - befektették azt komoly költséggel és veszteséggel)

    Nem értelmezhető tehát, hogy elveszik a pénzeteket?
    Az országgyűlés felhatalmazása alapján a kormány - mint végrehajtó - dönthet úgy, hogy a beszedett járulékot többé nem engedi kockáztatni hanem saját hatáskörébe vonja, felhasználja arra amire a járulék címe erre feljogosítja. Nyugdíjat fizet belőle.

    Ez soha nem volt az önök pénze! Ne keverjük össze az önkéntes alapú nyugdíjpénztárakkal!

    Itt ha veszteség van az állam az adófizetők pénzéből pótol, ha nyereség van azt a pénztár elviszi. (pl.: tartalékot képez, jutalékot fizet a brókereinek stb...)

    Tehát tőzsdéznek kockáztatnak valakik az állami bevételből lehasított pénzekkel. Erről van szó!
    Ez az úgynevezett harmadik pillér, ami sehol máshol csak nálunk és egy-két volt szocialista országban fordulhat elő!

    Teljesen megdöbbentően veszteségesek, s hozzávetőlegesen 500 milliárd hiányzik a befizetett összegek reálértékéből!

    Ha valaki kötelező magánnyugdíj-pénztártag, s kételkedik kérdezze meg, hogy ha most menne nyugdíjba vajon mennyi nyugdíjat kapna ezektől az Aranyifjaktól (...)
    Megdöbbentő, mert alig érné el a 25 000 forintot.

    (Feleségemmel mi szépen kiszámoltuk.) S ha ehhez az Állam nem tesz hozzá a mindenki pénzéből, akkor éhen halunk. (Viszont valakik megint jól jártak!)

    üdv,
    MSZP Társadalomtudományi Tagozata

    VálaszTörlés
  28. ez zseniális, imádom minden mondatát. :-)))

    VálaszTörlés
  29. Te Alik, azt mondtad, hogy tehetségtelenek, de, hogy ennyire komcsik...?!
    Stirlitz meg csak hallgat?

    VálaszTörlés
  30. Ja és azoknak, akik úgy írkálnak, hogy lámpavasra veletek: te talán kezességet és teljes vagyoni és erkölcsi felelősséget vállalsz a szavazatod által hatalomra jutott pártért? Itt az emberek szavaztak, mert hitegették őket egyik oldalról másik oldalról is, nincs különbség! Semelyik szavazó nem tehet arról, hogy mit csinál a hatalomra jutott kormány. Mindegy melyik kormányról van szó. Arról közösen tehetünk legfeljebb, hogy 2/3-ot kaptak. Tanulság, nem kellett volna elmenni szavazni. De nehogy már az egyszerű szavazó állampolgárokat akard szidni, meg akasztani, azért amit gyurcsány vagy orbán, vagy XY ámokfutásában művel! Ember!
    Pont ezért tartunk itt ahol. Mert ilyenek vannak sajnos nagyon sokan hazánkban, akik gondolkodása csak addig terjed, hogy "fel kell akasztani".

    VálaszTörlés
  31. mondjuk annak idején nem teszik kötelezővé azért sokkal kevesebben lépnek be a MANYUPBA.Akkor egy bizonyos kor alatt nem lehetett választani.

    VálaszTörlés
  32. Én meg ökörpörköly stílusával nem,de mondandójával értek egyet maximálisan.Persze megértem hatalmas felháborodását, én sem tértem még észhez.
    Bizony, sok bűne van a fidesznek az elmúlt 8 év ellenzéki szerepében is.S mindez azért, mert egy sértődött, a hatalom elvesztését és Gyurcsány elleni elvérzését feldolgozni nem tudó, most meg bosszúéhes vezetője van. De a fidesz, mint párt is elmehet a picsába, rég el kellett volna zavarni.Miféle emberek vannak ott ???

    VálaszTörlés
  33. Király a fotó!
    Fotón a király?

    VálaszTörlés
  34. Annak idején alá kellett írni egy szerződést a kötelező belépésnél. Nekem persze nincs meg, de talán valakinek megvan, talán érdemes lenne elolvasni, mi áll benne.

    VálaszTörlés
  35. Király a Rákosi Viktorról készült kép...a MNYP-ak nyereségesek voltak...az, hogy Kina majd megmondja a tutit, azt meg erősen kétlem...ha Kina nem csinál vmit hamarosan a belős kereslettel...ugyanúgy el fogja érni a válság "szele", sajna:-(

    VálaszTörlés
  36. ...igy van...csak pályakezdőknek volt kötelező, hallo!!!
    Nem tudom, a világútlevelet mikor kell leadni?

    VálaszTörlés
  37. Itt van egy jó kis Népszabadság csemege, hogy láthassa mindenki, mennyi köze van az MSZP műbalhéjának a nyugdíjasokhoz:
    www.nol.hu/velemeny/lap-20090430-20090430-35

    VálaszTörlés
  38. Személyesen kell nyilatkozniuk a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradóknak. - áll a Parlament honlapjára feltöltött törvényjavaslatban. Aki nem kívánja az államnak adományozni nyugdíjmegtakarításait, személyesen kell megjelennie a "Nyugdíjbizto...

    VálaszTörlés
  39. "A lényeg, h vannak helyek, ahol az un. civilizáció van, na, az nem számít, mert te nem ott élsz."

    egészen zseniális :D

    VálaszTörlés
  40. És itt ebben a templateben be is vallom hogy volt think pink tísörtöm és nagyan sztár voltam 96ban. Igazi férfiak és kelet londoni focihuligánok szinei rulez!

    VálaszTörlés
  41. Valaki azt mondja meg nekem, hogy az egész MNYP mizéria óta, miért zuhan a tőzsde, gyengül a forint?
    Van-e még lejjebb?

    VálaszTörlés
  42. vagy pedig maskor ne keverd a masodik pillert a harmadikkal. Mert a masodik piller a MANYUP,a harmadik az onkentes.

    VálaszTörlés
  43. A fidesznyikek/fidesz kormány érvelésében a legnagyobb ellentmondás, hogy nem kéne zsarolás az állami nyugdíjpénztárba való átlépéshez, ha az annyira jó megoldás lenne a zembereknek.

    VálaszTörlés
  44. Hülyeazért Nemvagyok2010. november 28. 0:57

    Tragédia amit az Orbán csinál. Én mindenesetre kivettem a bankból a még megmaradt kis pénzemet és átváltottam EURORA.

    VálaszTörlés
  45. miért nincs tetszik gomb? lájkolnám kurvára

    VálaszTörlés
  46. Pilu egy fasz. Nem hiszem, hogy megérdemel egy ilyen választ.

    VálaszTörlés
  47. A magánnyugdíj-pénztárakban megtakarított összegek költségvetésbe visszaemelése mellett akadnak indokok. A költségvetés egyik legnagyobb visszahúzó tényezője a jelentős, a GDP arányában 80% fölötti adósság. Ennek és kamatainak törlesztése k...

    VálaszTörlés
  48. A forradalmi felhívásokra csak annyit tudok mondani, amit előttem XY már említett, h na és utána mi van? Mármint miután minden alaposan szét lett verve. Ha nem lenne gyanús, éppen arról van szó, h a szétverés megvolt, csak éppen a takarítóbrigád nem takarít, hanem beköltözött a helyre. Khm.. izé.. ööö.. namindegy... meddig kívánnak az urak maradni? Hogyhogy mi meddig maradunk? Te meddig maradsz, ---szki? Tudsz olvasni? Nem láttad a névtáblát?

    VálaszTörlés
  49. Ideje lenne már rájönnie/kimondania a jobboldalnak (sőt Viktornak (sic!), de ez blaszfémia), hogy nem Viktor az, aki rátermett a feladatra. Valahogy úgy érzem, hogy a személyhez ragaszkodás túl jellemző ránk, de ezt évtizedeken át vinni, holott tudvalevő, hogy ez terméketlen, igencsak káros. Sajnos ez kihat arra, hogy tényleg egy normális, élhető országban éljünk.
    Egyébként tisztelem és becsülöm Viktort, hogy egyben tudja tartani ezt a rettenetesen felhígult jobboldali világot. Repedezések azonban vannak, de még egy ciklusuk simán meglesz, ennyi faszság ellenére is....

    VálaszTörlés
  50. Ezt mindenki figyelmébe ajánlom.

    index.hu/belfold/2010/11/27/adozniuk_kell_az_atlepoknek_a_magan-nyugdijpenztari_realhozam_utan/

    Adózniuk kell az átlépőknek a magán-nyugdíjpénztári reálhozam után

    Köszi Gabika!

    Neféjetek az elvtársak nem ellenetek jönnek hanem ÉRTED!!

    VálaszTörlés
  51. Sikeres MNYP tag valahol? Hmmm?

    VálaszTörlés
  52. Szavazásról csak annyit, hogy nem a két nagy pártra kellett volna szavazni, hanem a kis pártokra, hogy legyen valamiféle ellensúly a parlamentben.
    Nonszensz az, hogy ebben az országban kettő párt az alternatíva. Sajna, ennyire hülyék az emberek.
    Ezektől bármelyik kissebb párt jobb, legalább nem a régi uncsi fejeket nézzük.

    VálaszTörlés
  53. Szóval itt az autokrácia az oligarchia után?
    Ezt már Platón is megmondta!

    Magyarországon a nyugdíjtéma nem egy leányálom, mivel a felosztó/kirovó rendszer lassan összeomlik.
    A magánmegtakarítások azért nem működnek, mert a jövedelmek a béka segge alatt vannak.
    Gondolom nem tűnt fel senkinek, hogy a mi bakjaink és biztosítóink ennek ellenére 2-3x magasabb pénzért dolgozik mint nyugat-európai társaik.

    1. Láttam hogy kiverte a biztosítékot: "Ez nem az Önök pénze" kitétel. Hát ez sajnos így van! Lám most sem tudsz feltette rendelkezni, mert a kötelezően választható nem azt jelenti amit a szabadon választható jelent!

    2. Csak a pályakezdőknek volt kötelező... Hát természetesen hát ki mást lehetett volna kötelezni? Aki már állami nyugdíjas annak meg lehetővé tették hogy átmehet. Nos mint tudjuk nem sokan tették meg, s amikor mi az MSZP, Bajnai Gordon barátunkkal megengedtük az átlépést, igen sokan léptek vissza.

    3. Persze a 25 000 forintot KMNYP + (75 000 Ft) megkapod, de ezt az államtól is megkapnád, csak most mindezt úgy hogy - számodra észrevétlenül - a KMNYP komoly nyereséget realizál rajtad az Állam kárára amit Te máshol jócskán megfizetsz pl.: az igen magas munkára rakódó adók tekintetében.

    Végül: Aki nyugdíjpénztárat akar, az tegye be a pénzét egy magánpénztárba és felejtse el az Államot!
    Na nem lenne egyszerűbb, mint valahol mindig az államon lógicálni egyes vállalkozó csoportoknak?

    VálaszTörlés
  54. Világvége van, a magánpénztárakban üldögélő szociholdudvar és a külföldi bankárok nem tömhetik a zsebüket a járulékfizetők pénzéből, mint ahogy tömték az elmúlt 13 évben, úgy hogy közben egy fillér nyugdíjat sem fizettek ki, az állam meg összeroppant a nyugdíjfizetési terhek alatt. Amiket persze a lakosság egésze viselt. Az sem véletlen, hogy ilyen rendszer Nyugat-Európában nincs, ezt csak a hülye posztkomcsi országokkal tudta lenyeletni a Világbank, mert hát a bankárvilág így egy újabb pénzszivattyút tudott a rendszerbe állítani a meglévők mellett.

    VálaszTörlés
  55. Salamander drága.
    Szász Károlyt 2004-ben mentették fel a PSZÁF vezetése alól.
    Munkaügyi pere 2005-ben kezdödött.Csak ennyít a szavahihető,alapos és megfontolt hozzászólásaid értékéről.

    VálaszTörlés
  56. Kedves Fidesz hívők, ha épp itt méltatlankodtok, kérem hallgassatok meg! Nem vagyok kommunista-zsidó-buzi, amikor nem értek veletek egyet, de még ha az is lennék, gondolkodjatok el a következőkön: amikor először lehetőségem nyílt kötelező mnyp-be átlépni, azért választottam, mert egy olyan ország állampolgára vagyok, ahol csak kevesen adóznak a tényleges jövedelmük, bevételük után, igazából csak azok, akik hajszálra annyit keresnek, mint amennyire be vannak jelentve. Egyébként elképesztő mennyiségű rokkant- és előnyugdíjasunk, minimálbéresünk, minimálbéres vállalkozónk, egyéb eltartottunk, tanácsadónk, ilyen-olyan jogcímen, de munkabért kapó és az nem leadózó honfitársunk van. Mindezekhez képest én, aki a munkabéremből élek, a világ egyik legmagasabb adó-tb-nyugdíjjárulékát fizetem. Amit a munkaadóm "pluszban" fizet utánam, azért is én dolgozom meg. Amikor alkalmaznak, akkor ezzel ők is tisztában vannak, ez alapján határozzák meg a bruttó keresetem. Nagyjából ezek voltak azok az illúziók, amik miatt úgy éreztem, hogy mnyp tagként amit fizetek, azt joggal különítik el nekem, bizonyos kedvezőbb feltételek mellett, sőt, erről minden hasonló jövedelemből élő társam szabadon dönthetett. Mi több, ez a lehetőség adott volt azoknak is, akik máshogy találták meg megélhetési forrásaikat. És most csalódott vagyok. Mert elvették tőlem ezt az illúziót. Mert én nem minősítettelek titeket, amikor a Parlament előtt tanyáztatok sokáig, állítólag azért, hogy nekem jobb legyen. Biztos nem rajtatok múlt, hogy nem lett. Nem kérdeztem fröcsögve, hogy vajon a rendes éves szabadságotok alatt teszitek-e mindezt az én érdekemben.Azért nem, mert nem értem rá. Dolgoztam éppen. Hogy most legyen mit elvenni tőlem. És most nem haragszom, csak végtelenül szomorú vagyok, azért mert mindez, amit ti akartok, az megtörténhet. És félek, mert nem tudom, mit fogtok még kitalálni...

    VálaszTörlés
  57. nem, fogok átlépni, és azért nem, mert ezt a bandát is rövidesen kisöpri a történelem magából.
    voltak, romboltak mehetnek
    KI KELL EZT A KIS IDŐR BÍRNI
    Vikot a nép akarata, hogy sexuáld meg orlásan a mamádat.

    VálaszTörlés
  58. ,,remegett a keze:
    Viktor, orálisam

    VálaszTörlés
  59. Nagyjából ez a 3 milliónyi magán nyugdíj pénztár tag tartja el a többi 7 millió free rider-t is. Jutalmul oda 12 év időskorra szóló megtakarítás. Öreg korunkban ugyanúgy kukázni fogunk, mintha segélyekből éltünk volna egész életünkben. Nőjön köröm a brokidon Viktor elvtárs:-)

    VálaszTörlés
  60. És még egy pofás kis apróság: már azt is kitalálták, hogy az eddig elért hozamból adóznom kell. Ők NEM akarták, de egy jogÁSZ felhívta rá a figyelmüket:DDD Néhány mellékes körülmény: ÉN nem akarok visszalépni, de ők rákényszerítenek. Jelenleg hatályos törvények még védik a nyugdíjjellegű megtakarításaimat adóügyileg, erről sajnos megfeledkeztek, ezt majd valahogy módosítani kell, lehetőleg visszamenőleg, mintegy 12 évre:DD És hát a legfontosabb kedves barátaim, tisztelt honfitársaim: abban reménykedni, hogy amennyiben 4 év múlva lesz választás, akkor biztos lesöprődnek a színről: az egy büdös nagy ábránd. Az a néhány millió( állítólag 3) aki adózik, azt régen menyseviknek hívták. Azt jelenti, kisebbség... Ráadásul ebben a hárommillióban már a minimálbéresek is benne vannak, adódik tehát a kérdés, hogy a bolsevikoknak( gyengébbek kedvéért:nem pejor, egyszerűen annyit tesz, többség) érdeke lesz-e lemondani a biztos bevételi forrásukról?

    VálaszTörlés
  61. Ha kötelező érvényű ígéretet tennének arra hogy visszaadják a pénzünket akkor az államadósságnak számítana és még abban a percben jönne az államcsőd. Ezért mondtam hogy ok az állami pillér megnyitása ok a 14 hónap pénzének elszipkázása egy ködös jövőbeli ígérettel de ami ezután következett az már nagyon csúnya. Felháborít hogy az én nyugdíjpénzemből megtápoljanak egy olyan rendszert ami szemmel láthatóan alkalmatlan lessz funkciója betöltésére még bőven azelőtt hogy én nyugger leszek.

    Amúgy meg ötleteljünk. Mi lessz a jövő hét fő híre?

    VálaszTörlés
  62. de jó lenne már elmenni az Orbán temetésére!

    VálaszTörlés
  63. Cuppanj a végére! (törölt)2010. november 28. 11:12

    Ezért kellene felelősséget vállalva személyre szólóan szavazni.
    Most megnéznék,hogy ki szavazott az mszp/szdsz elkúrókra és bőven elég volna az ő pénzüket és vagyonukat elkobozva helyrehozni a rossz döntésükkel okozott kárt.
    Nyíltan,őszintén,derekasan.

    VálaszTörlés
  64. BAJNAIT MINISZTERELNÖKNEK 2014-TŐL

    VálaszTörlés
  65. az igazi kérdés az lesz, hogy matolcsy és a többiek maradnak-e a mnyp-ben?

    VálaszTörlés
  66. Kezd rájönni a Nép, hogy bárki és bármi párt jobb lett volna mint ez a NEMZETI Szar Banda!
    A 4 farkú, tökű párt is jobb lett volna,,...de a Bajnai -Oszkó Mszp maradhatoott volna, ---de lesz itt igazi Forradalom, nem ússzuk meg, mert ezek a rohadtak, minden demokratikus dolgot felszámolnak, demokratikus úton nem lehet majd leváltani!!!!

    VálaszTörlés
  67. Egyébként a Rákosi kép jó :))) azonban amit kifjezni akar, az sületlenség.

    VálaszTörlés
  68. Egyet nem elfelejteni!!!!!--egész Európában így van és nálunk is, hiába szakózta ez a Nemzeti Szar Banda ------a Szocialisták nem egyenlő a kommunistákkal!!!!!!
    Egész Európában így van!!!!! Már lejárt lemez a kommunistázás!!! ---Szociális háló meg a kapitalizmusban is igenis kell--lásd Németország!

    VálaszTörlés
  69. Az a baj, hogy lesznek itt még durvább dolgok is! :S

    VálaszTörlés
  70. piroslapok.blog.hu/2010/11/28/a_fidesz_provokalja_a_tarsadalmat

    Ezek basszus tényleg ennyire hülyének néznek minket!
    Tegye fel a kezét, aki komolyan elhiszi, hogy ezt nem direkt így találták ki kommunikative. Hogy majd azt mondjuk nem kell adózni utána, de aztán majd ráfogjuk a jogászokra, hogy mégis kell, akkor majd a hülyék a jogászokat fogják szídni, hisz mi azt akartuk, hogy ne kelljen.

    Miközben alkotmányt módosítanak pöccre, és felrúgnak minden jogi keretet.
    És valóban minek adóztatni azt, ami szerintük nincs, hiszen szerintük veszteségesek voltak az mnyp-k!

    Most ezek vagy tényleg ennyire hülyék, és akkor már most kezdhetünk pakolni, mert egy hét múlva akkora államcsődöt fognak ezek itt összebaromkodni, mint amilyet még a történelem nem látott. Vagy tényleg ennyire nagyon arrogánsan hülyének néznek mindenkit!

    VálaszTörlés
  71. Fentebb láttam ezt a linket, de még egyszer hadd nyomjam be a sok bérrettegőnek.

    Ez a népszabadság online (ugye tudjátok az melyik újság) oldalán jelent meg.

    www.nol.hu/velemeny/lap-20090430-20090430-35

    VálaszTörlés
  72. nemsikeres_s, de még mindug többet adnak majd mint a vöröskutyaorbán

    VálaszTörlés
  73. bocs, guys nem neked ment, hanem @nemsiker_s-nek!

    VálaszTörlés
  74. A kormány nyugdíjvédelmi megbízottja elmondta: a kabinet "eltökélt szándéka volt", hogy a reálhozamot adó- és járulékfizetési kötelezettség nélkül lehessen felvenni, egy összegben. "A jogászok azonban felhívták a figyelmet arra, hogy ez nem lehetséges, illetve igazságtalan lenne, ezért a többi tőkejövedelemhez hasonlóan fog adózni, vagyis a 16 százalékos, egykulcsos személyi jövedelemadó alá fog esni" a reálhozam - közölte Selmeczi Gabriella.

    Mióta alkalmaz a Fidesz jogászokat?

    VálaszTörlés
  75. Kedves blogfirkász!

    Értem én, hogy könnyebb ellopni egy ötletet, mint kitalálni, de azért ennyire pofátlanul:

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1186110675#!/photo.php?fbid=1539940296881&set=a.1279720551550.137291.1186110675

    VálaszTörlés
  76. Cuppanj a végére! (törölt)2010. november 28. 16:04

    Teljesen fölöslegesen veritek a nyálatokat.
    Az van amit a többség akar,a kisebbség pedig szépen kussol.
    Vagy mehettek a szemészetre tüntetés után.Végre rajtatok a sor!

    VálaszTörlés