2009. augusztus 21.

B.Ede nem menő

Kedves Naplóm! Hihetetlen dolog, de eltelt egy egész nap (azóta meg már több is), és semmi szart nem olvastam indextől. Mi lehet vele? Nyaralni ment? Bebaszott a szigeten, és most tér magához? Talán azért van, mert nem olvastam indexet, csak átfutottam? Volt ez a külügyes cikk (http://index.hu/belfold/2009/08/13/hazudik_a_kulugyminiszterium/), ez jó, ez lenne a dolguk. Történetesen nem index írta, hanem  Magyari Péter, de végül is valahogy megjelentették, vagy fél órán át kint volt a címlapon, ez tetszett. Talán azért nem olvastam más fost, mert nem olvastam bele a velvetbe (az például olyan, mint egy toy toy strandpapucsban), meg direkt elkerültem a szigetes híreket is, az is az igénytelenség csúcsa szokott lenni.. Mellesleg volt azért valami vibrálás, valami cikk, amiben egy hülye azt sérelmezte, hogy ő kedden írt a BKV-nak, aszt csütörtökön még nem kapott választ. De az ilyen ostobaság annyira mellékes, hogy nem éri el Index felügyelő ingerküszöbét. Teljesen hétköznapi trehányság, mint budapesti utcákon a dzsuva, a kutyaszar, kapualjakban a vizelet, meg egyéb igénytelenségek nyomai.

Na de megjött a bede, ez E: http://plastik.hu/2007/11/03/khivatol-keletre/. Szarról gondoskodott ő. (Rövid elmélkedés csupán, ha a csaja főállásban toy toy-os, miért is ne olyat választana magának, aki prezentálja számára a napi betevőt? Logikus, mint az E=mc2.) Nos jött a bede és fátyolként követte a szag. Okosságából megtudtuk, hogy bedét nem zavarja a sikító vasárnap reggel fél kilenckor, mert tudnak majd neki visszaadni ötezerből. De már zavarják az aug20-ra gyakorló gépek. Ílymód ívelt karakterű ember ez a bedemártony. Húzzá' vidékre*, baszki hülyegyerek, írhatod onnét is az agyas redbul-reklámaidat aug20-ra (majd vesznek neked hálából témobilos netet - mert kiérdemelted, megtörölheted a szád, és moss fogat), és ott majd írhatsz arról, hogy tereljék másik utcában a csordát, mert minden reggel négykor arra ébred a zujságirtóúr, hogy hajtják a marhát nagyban a rétre, aszt a mocskos tehenes éppen az ablak alatt pattint mindig az ustorral, a kutyája meg állandóan összeugat Csárlival az ideggyenge palotapincsivel, mire a maca is felébred, és kezd visítani, hogy jaj csinájjá már valamit, bazmeg, beszélj a polgival, hogy ez így nem mehet! (tehenes persze már talán nincs is, az csak valami vízió az időből, az E=mc2 nyomán, de azért még lehet lobbizni a polginál, legalább tisztába jön vele, milyen modern, előkelő, fontos ember vendégeskedik a faluban..)
Röviden: az augusztus 20-i légiparádé ezeréves hagyomány, kedves bedemártony. Kurvára benne van a naptárban is pirossal. Ee tudod olvasni, aszt húzol velneszhotelba tréningezni baszod, ott nincsenek tehenek, és ilyen redbulnyalást onnan is tudol te írni. 897-ben repülő dinoszauruszok (http://pterosaurs.files.wordpress.com/2008/05/quetz_in_the_air1.jpg) hátán ustort pattogtató vitézek kurjongattak a Duna fölött, baszod (innen a NBH címerében ma is szereplő tumor). Ha nem hiszed, járj utána, fogadd fel a nagytudású Kisüsti professzort és ássatok marha nagy gödröt a duna alá, ott kell lenniük a csontoknak. Ha ott nincsenek, akkor rituálisan máshová temették őket, meg elhordták őket az elmozduló lemezek Petőfivel együtt. Kezdhetnétek ásatásokat mondjuk Kamcsatkán - tejjel, mézzel folyó föld.
De erről a firkálmányról ennyi elég is: mehet a toy toy-ba..
*elnézést kérek minden vidéki ismerősömtől, tudom, utálják, amikor a városiemberek minden szemetüket feléjük szórják széjjel..

1 megjegyzés: