2009. szeptember 28.

Index: alkoholista vagyok..

Ami azt illeti, ahogy elnézem ezt a képet, azért mégiscsak jelentős dolog, h az újkori Róma elnöke afroamerikai. Sokáig nézegettem ezt a fényképet, és így szemre egyetlen seggfejet látok rajta, az pedig a spanyol miniszterelnök..

*

..ja, index cikke, megint trágya, de már megszoktuk, nem? Simán az ingerküszöb alatt maradnak az ilyen nüanszok, mint: "A spanyol sajtó azonnal lecsapott a képre, amelyen Zapatero lányai fekete ruhában és fekete bakancsban vannak. Erre korábban még nem volt példa." Háá-háá-há-hááááá...! és Bruha-ha! Nem-e volt példa-e rá korábban-e, hogy fekete ruhában lettek volna a spanyol miniszterelnök lányai? E. E... Mikó? index nagy rajongója lehet a spanyol miniszterelnök lányainak, ha ezt így belekommunikálja az ember arcába. - Vagy irdatlan, ergya, igénytelen baromnak nézi az olvasóit. Én inkább az utóbbira tippelek. A képen mellesleg egyetlen pár fekete bakancsot látni, egyetlenegy ember van fekete bakancsban (nekem egyébként ő a legszimpatikusabb a csapatból, mókás kiscsaj lehet). Nézem a képet kurvára, keresem a másik bakancsost, sehol. A kettős látás nálam majd' egy liter vodka elfogyasztása, és általában két nap masszív vedelés után jelentkezik, főleg, ha folyamatosan töltögetek alá sört is. Lehet, hogy rehabra kéne küldeni az indexet? Vagy eleve onnan írja ezeket a cikkeket? Talán oknyomozni fogok..

Karácsony-szilveszter környékére úgy is illik kitalálni valamit, lehet majd gyűjtést csinálok index heroikus küzdelméből a magyar nyelvvel. Sajna nyelvük pillanatnyilag elég gyatrán áll minden vonalon. Egyelőre úgy tűnik nincsen rá esély, h index megtanuljon magyarul. Kisebb csodára lenne szükségük, de a remény hal meg utoljára.

Egy pillanat..

BREAKING NEWS..
Kedves olvasóim, most hozták a megrendítő hírt: a remény meghalt..

*

FRISSÍTÉS:
Asszem, ez valahogy kapcsolódik: "A Fehér Házat is meglepte Obama Nobel-békedíja" (érdemes megfigyelni, mit összefanyalognak egyesek - mintha bármi közük lenne hozzá.. :D)

 

FRISSÍTÉS II:
Kabbe SONY MOTHER FUCKER MUSIC ENTERTAINTMENT!  Rohadjak meg, ha egyetlen kanyit is fizetek neked, ha bármitért pénzt adok, amire rátetted a mocskos mancsodat! Nagy szavak. De mégis milyen dolog már ez, h egy ótvar haszonleső cég csak úgy felvásárolja zenék lejátszásának, meghallgatásának jogát? A levegőért mikor kell fizetni? Már készítik hozzá a törvényeket? Már lefizették az ehhez szükséges papírkukacokat? Na, mind1, ennyit nem ér az egész.. Keresgéljünk egy kicsit, hátha +lesz a vid máshol, ahová még nem ért el a sonyfos keze..

Íme, 10percen belül. Élvezzétek!
Kabbe SONY..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése