2009. november 23.

Bede a csúcson

Köszi Bedus, megint nagy fasz voltál, megint orbitális marhaságot sikerült összerántanod, majd kinyalni a címlapra.. Erre már tényleg nincs mit mondani, az indexnek megvan hát saját, örökös házi-hülyéje, beépített, összkomfortos panel-idiótája, ez már eldőlt és végleges. Nem hinném, hogy Bedét többé alul lehetne múlni, elérte Knézi Jenő, és Palik László, Anettka, a TV Shop szintjét, felzárkózott a Magyar Újságírás legjavához, a legnagyobbak közé, kiknek mindegy, mit látnak, mit mutat a képernyő, mi történik a pályán, vagy akárhol, ők akkor is saját magukat hozták saját magukkal izgalomba, és saját magukat közvetítették! Soha, egyetlen pillanatra sem rendítette, kísértette őket a csalóka valóság! Igen, Bedus, ha még lejjebb ás, kipottyan Kínában és ő lesz az első ember, aki majd felfelé esik és ezt az első valódi magyar űrutazásnak közvetíti majd, s joggal csuklik el szava a nagyszerű, emberfeletti teljesítménytől. Kőkemény, zúzda ez a csávó, de tényleg.

Innen gratulálok hát, és csókoltatom mindannyiunk Bedusát, egyenesen Finnországból, ahol lassan tíz éve kitűnően érzem magam. Gratulálok és csókoltatom az összes ismerősöm nevében, akik szerteszét éldegélnek a világban, s csupán egyetlen közös van bennünk, h Magyarországon születtünk egykoron, de hogy hol élünk, azt mi választottuk meg.

Hajrá Bedus! Fel a fejjel, a hülyeséget lehet méltósággal viselni, ha másra egyszerűen nem vagy képes. Húzzál bele, ne lankadj, népes társaságba kerültél Knézi, Palik, Anettka, a TV Shop és Torgyán professzor mellé. Nem adatott ez mindenkinek meg, és tudjuk, te is keményen megdolgoztál érte. Ezt érezni. Igen, letettél valamit az asztalra. Ezt. Hát ez valóban.. ez valódinak tűnik..

Sajna, Index felügyelő a továbbiakban nem foglalkozhat a dolgaiddal, nem mehet utánad a Nagy Kínai Űrtúrára. Viszlát, és sok sikert a bedei úton!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése