2010. július 11.

Anyádnak hazudj, paraszt

Ugye, mennyire megfogadtam, h nem kommentálom többé azt, ami nem ott történik, ahol élek? Ugye, hogy megfogadtam? Emlékszem ám én is. Szép kövér betűkkel idepötyögtem: Nem kommentálom, egy kukkot nem mondok többé arra, ami engem személy szerint nem érint, vagyis nem az én dolgom. Történjen Mucsán, vagy Ugandában, ami történik, én leszarom. Most pedig magam is elképedve nézem, hogyan jönnek ki a sorok, hogy aszondja: A kurva anyádnak hazudj a szemébe, te ótvar paraszt! Ilyet írtam! A nyomdafesték nem tűrné ezt.. Ez azonban nem nyomda. Privát szféra: magánvélemény.
Ez az EszeViktor, pöttömpalkó, csak nem marad a seggén, csak nem képes magában tartani nyolc év elkeseredettségét, fogcsikorgatását csak bele kell rúgnia minden tisztességes emberbe, aki nem rá szavazott, bele kell turkálnia dolgokba, amikbe igazán nem illene, mert semmi köze hozzá. Mi mást lehet ilyenkor tenni, mint kimondani: Kabbe, öreg! Elképesztő egy figura és nem fogja vissza magát kicsit sem, ez pedig akarva-akaratlanul kihozza a fenti szavakat. Mondjak valamit? Nem is akarom benntartani. Ő gerjesztette, nyelje ő maga, ne plántálja át énrám a kínos feladatot.
Az Orbángyűlés politikai nyilatkozata a Nemzeti Együttműködésről azzal kezdődik, h elmondják itt nekünk, szerintük mi volt a történelem, ahogy korábban elmondták azt is, szerintük hogyan keletkezett az élet. Az elég vicces egy bohózat, molyrágta rongy, amit a világról képzelnek, molyrágta szemellenző az is, amit a történelemről. És kurvára magánvélemény. Éppen annyi, mint bárki más ember magánvéleménye, csak az övék bűzlik a penésztől, de ez végül is mindegy. A nyugati-téri hajléktalan ecetes, borszagú véleménye éppen ugyanennyit nyom, mint EszeViktor véleménye. Na most nekem nem ez a véleményem, tehát a nyilatkozat eleje rám nem vonatkozik. Felnőtt, felelős emberként kijelenthetem ezt, és kikérem magamnak, h valami szaros politikai párt, egy szaros politikus szócsöve, megpróbálja a számba gyömöszölni. Ha pedig azzal kezdődik valami, ami rám nem vonatkozik, miért vonatkozna rám a maradék része, a közepe meg a vége? Ez tehát ilyen duma-diktátum, semmi. (Navracsicsnak meg külön a kurva anyját, amiért legyurcsányistázott mindenkit, aki nem szopja be a terhányságaikat. Persze egyszerű szócső az az ürge is, nekem is van ilyen, azzal szoktam trombitálni esténként hagymás babsaláta után, amikor senki nem hallja..)
Kurva nehéz ám úgy kormányozni, h a hozott törvények az ország lakosságának kétharmadára nem vonatkoznak, sőt az ország kétharmadának nincs is szüksége az ilyen kormányzásra. Felbukkant egy kulcsszó: megosztás. Ennek a szónak később még fontos szerepe lesz.
"A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyűjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez." - nem, sajnos ilyesmi nem történt, ezt csak álmodtad, haver. Ez EszeViktor hazugsága, a valósággal köszönőviszonyba sincsen.
"Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született.." - amennyiben az országgyűlés ezt teszi, hazudik. A 8 034 394 szavazásra jogosult magyar emberből 2 706 292 szavazott EszeViktorra, ami 33,68%, vagyis kicsit több, mint egyharmad. A fideszkndpanyámkínja az ő véleményüket képviseli, nem a magyar nemzetét. 5 328 102 magyar ember nem ezt gondolja, és őket mélységesen sérti, amikor EszeViktor a hatalommal visszaélve az ő szájukba adja saját ostobaságait, és nem a munkáját végzi mint miniszterelnök.
De úgy tűnik Viktornak azért még maradt annyi esze, h tudja, 2014-re ez az 5,3 millió ember elég morcos lesz (jól emlékszik még, h 2002-ben is az volt, és úgy küldték el a picsába, h egy évig levegőt alig kapott), de láthatóan nem aggódik, ebből pedig csak arra lehet következtetni, négy év alatt olyan alaposan be akarja magát ásni, h lehetetlen legyen kibányászni, és most tavasszal minden felhatalmazást megkapott ehhez. Ööö.. izé.. van még, akinek nem világos a némaviktor-program lényege? Török Gábornak esetleg? Vagy Török Gábor már régen azon töri a fejét, hogyan maradjon életben ilyen körülmények között? Esetleg a háttérben Uj Péter is lázasan tárgyal a feltételekről? Nem tudhatom.
Orbángyűlés
Az viszont világos, h Orbánt 2002-ben a demokrácia buktatta meg és tette parkolópályára nyolc évre, és az öregedő viktor nyolc év alatt felfogta, h nincsen még egyszer nyolc éve: Le kell számolnia a demokráciával, mert a demokrácia nem szereti őt, ő pedig nem szereti a demokráciát. Használta, mert ellenfeleinek eltávolítására jó volt, de nem tűri mióta ő van hatalmon. Viktor nem a kölcsönösség és nem is az erkölcs, vagy az etika embere. Az ilyen dolgok, ha egyáltalán léteztek a számára, lekoptak róla az évek során. Hogy ez mennyire régi nóta, talán nem kell mondanom. A történelem számtalan bohóca és kalandora  ezen az ösvényem mászott fel a trónra (köztük Palpatine szenátor, akit csak azért említek, h világos legyen, viktornak nem volt szüksége klasszikus műveltségre ahhoz, h megtalálja az útját, elég volt megnéznie a Csillagháborúkat és mondjuk az Oroszlánkirályt). EszeViktor csupán egy közepes képességű jelentkező a sorban. Sajnos ez elég ahhoz, h kibabráljon Magyarországgal, és Felcsút alsóvá degradálhassa, jól megszívatva az ott élőket. Ma ez a legtöbb, amit a mai magyar "elit" kínálni tud, mert köztük ez a Viktor kiemelkedő személyiségnek számít. 1920-ban Trianon volt a legtöbb, amit a magyar "elit" adni tudott az országnak. Ami azt illeti, az elmúlt ezer évben nem sok áldás volt ennek az "elitnek" adományaiban.
A valós kérdés most tehát az, elég erős lesz-e a magyar nemzet (5,3 millió ember), h még egyszer megszabaduljon ettől a parazitától. Viktor arra fogadott, h nem, mert a nemzet nem egységes, és nyilván erejéhez mérten gondoskodni is fog róla, h ne is lehessen az. Hogy ki dolgozik itt kinek/minek az érdekében, ki mire tette fel életének elkövetkező éveit, az szerintem mindebből nagyon is világos.
Én pedig undorodom ettől az egész szánalmas cirkusztól és erősen gondolkozom rajta, h megszabadulok az állampolgárságomtól is, és azzal aztán vége az egész bohóckodásnak.
Kinézek az ablakon, ragyogó idő, teli torokból magyaráznak a madarak és erdő, erdő, erdő. Ez lenne az a helyzet, amikor fel kell ismerni, h nem változtathatok rajta, szóval hagyni kéne az egészet a francba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése