2011. január 2.

NYIHAHANYANYÓ

FIGYELEM! A fenti videóra 18 évnél fiatalabb, és közpénzen fizetett hivatalnok nem kattinthat!
A kattintással kijelented, h elmúltál 18 éves, és nem vagy agyatlan párthivatalnok, seggnyaló pávián, lúzer.

Igen mélyen tisztelt NMHH!

Nem értem miért tetszettek aztatat írni, miszerint a sajtószabadság igazi hőse Kossuth Lajos lenne. Nem értem hogyan jön ide a Kossuth Lajos. Szerintem a sajtószabadság igazi hőse minimum Arisztophanész volt, akiről Kossuth bizonyára hallott, mert ha nem is az ő szellemi emlőin, de hagyatékán cseperedett, lévén köztük úgy 2200 éves korkülönbség, és akit Kleón, a zsarnok, bíróság elé állíttatott, mert egy vígjátékában Periklészt a háború megindításáért, Athént és Kleónt pedig a folytatásáért kárhoztatta. Ám:


"Athénban szólásszabadság volt, és Arisztophanészt fölmentették.
A következő évben, Az akharnaibeliek című színművében a színpadon, a nyilvánosság előtt vágott vissza. Leszögezte, hogy gyűlöli Kleónt, akit meg kellene nyúzni, és a bőréből sarut készíteni a lovagoknak, mert Kleón a vének tanácsa elé hurcolta, és vád alá helyezte, miközben a végtelenségig rágalmazta és viharosan szidalmazta, és hazugságokkal árasztotta el; ügyeskedéssel és ármánykodással vádolta Kleónt, valamint azzal, prostituált, aki a legtöbbet ígérőnek adja oda magát.


A következő évben a Lovagok-ban "paphlagoniai cserzővargának" és "pimasz csirkefogónak", "a rágalmazás megtestesítőjének", uralkodni vágyó és becstelen  rabszolgának nevezte Kleónt, aki elviselhetetlenné tette mások számára az életet, és akitől meg kellene szabadulni, "brutális úrnak" és "babzabálónak", aki "hangosan fingik és hortyog", "rablónak", "rabiátusnak", "megvetettnek", "a fosztogatás tátongó szakadékának", "naponta ezerszer csirkefogónak", "imposztornak", "ostoba gézengúznak", "tolvajnak", "csalónak, aki egyik zsarolást követi el a másik után", és "két kézzel nyúl bele a közpénzekbe", a "seggek felügyelőjének", akinek "annyi a műveltsége, mint egy disznónak", és  olyan embernek, akinek a halála boldog nap lesz a többi athéninak és gyermekeiknek.
Arisztophanész mindezt egy autokrata háborús vezérről írta, aki népszerűsége csúcsán állt.
Az athéniak mindkét darabnak első díjat szavaztak meg.
És megszavazták Kleónnak a háború folytatását."*

Régen volt, mi? Bizony, olyan régen, hogy éppenséggel azt sem tudjuk, akkoriban voltak-e, és ha voltak, merre bóklásztak éppen a magyarok. Kb. 2400 évvel ezelőtt. De hát, Kossuth sem egy mai sztori.. Mondjuk a T-áskanna, vagy mi a neve ennek a reppernek, T-Bag, vagy... ööö.. Ice-T, na ő sem. Szerintem már nincsen saját foga egy se. Tök jó, hogy 2010ben verte ki a biztosítékot ennél a Nyugdíjfolyósító intézetnél, vagy mi ez a MNMH.. HNMHH.. H1N1.. mindegy, a neve a kutyát nem érdekli, az érdekel, micsoda: népiesnemzeti műcenzorda. Ja, bocs, nyuggerdíj az Magyarországon már nincsen is, mert kellett a Vikinek a zsé, aszt sutty, lenyúlta, mint nagyitól a tízezrest. Ugyanis valahogy nem sikerült visszafognia az állami kiadásokat, mert fizetni kell a csahosokat, fel kell tölteni a fidesz és a seggnyalók kasszáit a nyolc év dulifuli ellenzékieskedés után, szóval a nagy forradalom abból állt, hogy lenyúlt mindent, amit ért. Nyuggerdíj helyett van ez a hivatal, az itt dolgozó közpénzekből fizetett pártaktivistákkal. De még milyen jó, hogy van! Mint egy falat kenyér, úgy kell, különben nem is tudom, mi lenne Magyarországgal. Hála néked, ó nagy vezér. Elárulhatom, nem minimálbért kapnak, hanem "versenyképes" fizetést a ti adótokból. A Tilos adójából. Ez a Felveszem a Kesztyűt, és Megmagyarázom, Miért Vagyok Hülye a Te Pénzedből Hivatal. Nem cenzorda, hanem "Tartalomfelügyeleti Főosztály". Hivatalbó' hivataa. Josef K. otthon érezné magát.
Hát a mi Viktorunkat, vagyis bocsánat, a ti Viktorotokat eddig még csak Führer-nek, törpepapagájnak, minigojnak, szarosminjonnak, zsebpiszoknak és zsebibabának, pusztai Putyinnak, mezei avagy közönséges Lukasenkának, gumicsizma bárónak, dakota hercegnek, paraszti származású hobbifocingernek sikerült elnevezni, és az sem áll rá, hogy két kézzel nyúlna a közpénzekbe, mert ő lestoppolta az egészet magának, szal közpénz nincs, Viktor pénze van. Ezt jobb, ha mindenki megjegyzi magának.
Remek.
Ez is mint fent, gyerekeknek és faszfejeknek nem való. Az olyanok ide sem kattinthatnak!

Miután ezt ilyen jól megbeszéltük, meg hogy este tíz előtt a jenkiknél nem lehet jáccani a számot, ami egyrészt nem igaz (hülyeség vagy hazugság, tök mindegy), másrészt amit Magyarországon még azok sem értenek, akik a NYENYÁNYÓnak a félrefordítást készítették, szóval, akkor azt ezentúl Magyarországon sem lehet lejátszani, mert.. ööö... mert miért is? Mert senki nem érti, de leginkább cenzoréknál nem értik, és ez károsan hat a fiatalság lelki fejlődésére, merthogy nem érti a szöveget.. Azért. Meg a NYŰRÁGÓnál sem értik, de ott csak azért, mert kizárólag olyanokat alkalmaznak, akik eleget éltek vidéken ahhoz, hogy ne fejlődjön ki az agyuk, ezért feltétlen párthűek, és ez lelki törést okoz az irodai irodista cenzoroknál, akik egyáltalán nem cenzorok, hanem tartalomfelügyelők, és maguk is szégyellik azt az ősi rákosista-kádárista nyelvezetet, amiben fogalmazni tudnak, ahogy azt sem szeretik, ha fasiszta pártkatonáknak nevezik őket, mert azok, de sokkal inkább megértést és együttérzést érdemelnének, amikor a köz érdekében basztatják az embereket, turkálnak a gatyákban, segglyukakban, meg mindenben, amihez semmi közük, mint megvetést.

És még a műveltségük is annyi, mint egy disznónak.

Beszarás, mi? De a legnagyobb beszarás az, hogy már úgy szerettek volna belerúgni egy egészségeset a Tilosba, hogy az nem igaz, és most sikerült. Sajnos olyan jól sikerült, hogy kihullott két foga annak, aki rúgott, mert beletérgyelt saját arcába a zseni. A réti Maradóna. A rúgás ennek ellenére kitűnően sikerül, mert még a labdát is érintette. Messzire ugyan nem gurult tőle a labda, a hatóság azonban vérző arccal azonnal hanyattvágta magát és tizenegyest reklamál. Durva mi? A fél ország most ezen röhög, Ice-T ezen röhög, az "idegenbe szakadtak" meg egyszerűen gurulnak a röhögéstől, és hajszíntől függően szkítának vagy dzsrgndrgnisztáninak kezdték vallani magukat, mert úgy megússzák a kínos kérdéseket. A kínos kérdés, hogy mi folyik Magyarországon? Hát ez, élesztőt dobtak a kanálisba, de én nem vagyok magyar, a nyelv, amit beszélek, az sem magyar, hanem szkíta, vagy dzsrgndrgnisztáni.


"..talán az Internet [internet – a szerk.] bátor, gyakran névtelen szabadságharcosai is belátják" - Sírja a begörcsölt csinovnyik, ami halványan arra utal, hogy 2010ben esetleg eljutott már a tudatáig, hogy a neten gyakran, az esetek 99,5%-ban, becenéven, felvett néven, kitalált néven szerepelnek az emberek egészen a kezdetektől fogva. Sőt, ennek a körülbelül 1991-es születésű kövületnek azt is elárulom akkor, hogy robotok is írogatnak a neten. Szintén generált néven. Én pl. mostanában a Hairy Bottler nevet szerettem volna megszerezni, de már foglalt. Egy zenekar lestoppolta, a francba is. Azóta kitaláltam egy másik nevet is, de már elfelejtettem. Pedig jó volt. Azt hiszem, valahol föl van írva. Talán egy másik gépen..

De vissza a mondatra. Azért kellett azt írnom, "körülbelül 1991es születésű", mert természetesen a közlemény NYONYINYUNYÁNYÓ néven van aláírva. Ez az önpofánrúgás egy másik veretes példája, a legnagyobb cirkuszi bohóc is csak karrierjének csúcsára tud ilyet, ezért én arra gondolok, ezeket a klónokat genetikailag tervezik, anyától született gyermek egészen egyszerűen nem lehet ennyire brutálisan hülye.
A szabadságharcos kifejezés sem áll meg ebben a mondatban sehogy, mert azzal még, hogy valaki leírja a véleményét nem lesz szabadságharcos, hanem pusztán jelzi, hogy van véleménye. Az ilyesmi normális helyeken normális. Tudom, hogy most konkrétan Magyarországról beszélünk, ám ez nem zárja ki, hogy normális helyről beszélhessünk, ami most van, pillanatnyi állapot, gyorsan változni fog, a lehetőség adott. Szabadságharcos akkor lesz valaki, ha felrobbantja a NYENYŰNYÁNYINYÓ épületét, majd közleményben vállalja érte a felelősséget, megnevezi a felelősöket, és kinyilvánítja, mit szeretett volna tettével elérni, satöbbi. Ám erről itt ugye szó nincsen. Közpénzen fizetett hatósági baromarc levelezget közpénzen (de olyan profin, hogy az INTERNETEN sehol nem találni a szöveg eredetijét, fel kéne világosítani érzékenykémet, h a net azér van, mert ott mindent megtalálni, ha felteszik), emberek erre elmondják a véleményüket. Ez történik. Közpénzen fizetett hatósági korlátolt erre rí egy kicsit, hogy megmondják neki amikor hülyeséget ír, hogy most hülyeséget írt. Büntetne, de nem tud. BÜNTETNE! De nem tud. Ez borzasztó lelki törést okozna, ha lenne lelke, ám nincsen, mert üres héj, amit a párt tölt fel fehérjével meg sárgájával. Ez persze, hogy dörgöl. Közpénzen fizetett hatósági keményborbála persze nem pingálja oda a saját nevét, mert tudja, hogy annakutána ő utcán nem járhat anélkül, hogy meg ne pöködnék. Ragyogó nyári napsütésben is ernyővel kell járnia szegénykémnek, nehogy csattanjon formás, érzékeny tarkóján a csula.

Ezért szipog, mert nem védi meg a párt a megvetéstől.

A megvetéstől semmi nem véd.

Mit is javasolhatnék most Tiloséknak? Minden szám elé tegyetek egy hosszű füttyöt, hogy 18 éven aluliak, valamint közpénzen fizetett és önjelölt, disznóműveltségű cenzorok most azonnal kapcsoljanak másik csatornára, mert zene és élő kultúra következik, nem a Kossuth Lajos. Kossuth Lajos 1894. március 20-án elhunyt. Ma 2011-et írunk, jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk a disznóműveltségű hülyéknek éppen úgy, mint a normális embereknek, de a disznóműveltségűek most, kérjük, azonnal kapcsoljanak el, nehogy lelki törést okozzon nekik a kultúra. Köszönjük 10telettel. Na, hess picsába, sertepertélj otthon, a magad portáján, banya.

A megvetéstől semmi nem véd.
*
Ezt nézhetik-hallgathatják közpénzen fizetett anyaszomorítók is, meg gyerekek is. Ez a fidesz-rap..


FRISS:
‎"..ugyanis 2010 júliusában az egyik szövetségi fellebbviteli bíróság döntése szembement 1978-as legfelsőbb bírósági határozattal. A Federal Communications Commission (FCC) fellebbezhetett volna, de eddig nem tette, és valószínűleg nem is fogja, mert majdnem biztos, hogy elveszítené a pert..." - Tehát Amerikában bármikor leadhatják, mert "a bíróság az 1978-as határozatot elavultnak és alkotmányos szempontból homályosnak és aggályosnak tartotta". A megvetéstől semmi nem véd..


FRISSEBB:
Meglett közben a közlemény is, megint ingyé dolgozott valaki a közpénzen fizetet ostobák helyett - köszi, Varga Attila! És persze, szépen, szabadidejükben utánajárogattak az emberek annak, aminek a közpénzen fizetettek nem. Érdemes elolvasni, és akinek agya van, annak okulni is belőle. Mert a megvetéstől semmi nem véd meg..

 Na, ezt már nem nézhetik se gyerekek, sem közpénzen fizetett anyaszomorító cenzorok, mert varázsoltam neki eredeti hangot, így ez már megint felnőtt tartalom. Éretlenek, tűnés! Aki kattint, az ezzel kijelenti, hogy egyik fent említett lúzer csapatba sem tartozik.
...
Oké, nem vagyok szemét, cenzormajmok este tíz után kattinthatják.. Legyen nekik gyereknap, wazze.. Ilyen puha az én szívem..
*
*Joseph Heller - Képzeljétek el (1988)

1 megjegyzés: