2011. január 4.

Welease Bwian


Dübörög a fidesz, de még hogyan dübörög! Az embernek beleborsódzik a háta, úgy. A párt cenzorai nem pihennek, egy véres székláb miatt ma vizsgálatot indínak az RTL ellen, tennap egy Be vagyok élesítve címmel közreadott, meglehetősen perverz, mocskos szájú NMHH költemény miatt a Tilos ellen (Ice-T helyében simán perelnék, mert oda merték írni a nevét az alá a trágár gyalázat alá), holnap Orbán Viktor kislánya ellen vizsgálódnak majd, mert véres tampont találtak a budiban, holnaputánra be lesz tiltva minden műtét és foghúzás meg véradás se nem lesz már soha többé Magyarországon, míg a fidesz fidesz, és dübörög.

Cserében deviszont már ötszázmilliós nemzetnél tartanak. Azt ugyan senki nem tudja, honnan lett hirtelenjében négyszázkilencvenegymillió, de nekik lett. Sajátos logikával bizonyára úgy vannak vele, hogy ha már kétharmad, akkor az ötszázmillió kétharmada, és akkor aztán az alig négyszázkilencvenötmilliós Európa bekaphatja, és lassan tényleg meglesz Kína is. Főleg, ha ilyen ütemben megy a szaporodás. Persze, ha büntetni kezdik a véres tamponokat, akkor lehet, hogy nem. Másrészt annyit tampont alaposan átvizsgálni, hogy véres-e, az sem két perc. Igaz, ahhoz, hogy a kicsit kevesebb, mint tízmillióból egycsapásra ötszáz legyen, egyetlen gyermeknek sem kellett születnie, szóval talán véres szülések nélkül is menni fog. Nekik bizonyára menni fog, ha a Viktor bírja.


Valamikor éltem én vidéken is egy kicsit, és ott megtanultam, hogy a leghülyébb kutya a leghűségesebb. Nem, nem Isten akaratából, egyszerűen akkor érzi magát biztonságban, ha a közeledben van, mert annyira hülye, hogy a frász kerülgeti, ha magamagának kell döntenie valamiben. Mindegy, szeretem én a hülye kutyát is, nem arról van szó, de elnöknek azért semmiképpen nem nevezném ki, mert lehet, hogy sértené azokat, akiknek az elnökévé kinevezem, aztán ezek közül valaki még véresre ver egy széklábbal - vagy tamponnal. És lám a Viktor láma sem kutyát nevezett ki, hanem lovat. Mondjuk olyan lovat, aminél egy birka jóval értelmesebb, egy szamár meg jellemesebb teremtmény. Mindegy, toltak mellé egy épületes fejű ferences gimist, aki következetesen urazza a lovat, mert az úgy akkor jobb lesz. Ja. 2010ben ferences gimist. Majd a hazudós pedofil jól megtámogatja a hülyét (lásd legfelül).

Szilveszterkor sajnos nem volt Hofi, már soha többé nem is lesz, de nem is igazán tudna szegény mit mondani, mert ezek lemosnák a színpadról. Ennyit azért már régen röhögtünk, mióta az öreg meghalt, valljátok be, de tényleg. Hát, ha másra nem is lesz jó ez a fülkeforradalom, legalább belehalunk a röhögésbe. Mármint mi itt négyszázkilencvenegymillióan, mert az otthon maradott kicsit kevesebb, mint tízmilliónak lehet, hogy a dolog korántsem ennyire vicces..

1 megjegyzés:

  1. őszintén szólva, én rettentő nagyokat röhögök, nap mint nap. persze, nem a boldogságtól, de...valahogy...érdekes, érted!
    ez, ami megy, ezt nem hittem volna 20 év után. gondoltam, hogy nagy elbaszások lesznek, de valahogy olyan unalmasan, kenetteljesen, a földbuta ember monoton ostobaságával..erre meg minden napra jut valami egetrengető hülyeség á la Monty Python. azért ez sokakat megtermékenyít, te is szórod a sziporkákat, beza!
    hogy mi lesz velünk?...sokat mesélek a fiamnak Új-Zélandról, ahol sose jártam.
    Kösz a Ministry-videót, ütött! buék beléd és stirlitzbe is.

    VálaszTörlés