2011. szeptember 22.

Az a baaaaj

..hogy nem értem Sebők János írását. ”Ellentmondásos személyisége, aktív politikai jelenléte az elmúlt években komoly akadálya volt a baloldal újjászerveződésének, s marad is mindaddig, amíg vissza nem vonul a nyilvánosságból. Ugyanis ma már ő az a mumus, akivel mindig ijesztgetni lehet a populista szómágiára fogékony tömegeket. Valószínűleg tudja ezt Gyurcsány is, ám valamiért makacsul hisz abban, amiben vele kapcsolatban kevesen hisznek, hogy ismét ő lesz Orbánnal szemben a demokratikus megújulás embere.” - írja, és egészen végig úgy tesz, mint aki nem érti, mit írt le. Rácsodálkozik, és értetlenül áll saját sorai előtt. Szerintem, ha ennyire zavarják, akkor legközelebb ne írja le őket, és minden rendben lesz.


Most az egyszer még segítek neki, aztán lépjünk mán tovább, de tényleg: a ferkó azt szeretné elhitetni, hogy ő tényleg mumus; míg vissza nem vonul a nyilvánosságtól, amíg ő van, addig nem növekszik az mszmp, tehát nem érdemes szétrúgni a seggét, mert akkor megint növekedni fog az mszmp. Ilyen egyszerű az üzenet. Sebők János ezt vagy nem érti, vagy valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nem akarja megérteni, ezért inkább átlátszó, pehelykönnyű hülyeségeket írogat. Ezt aztán leközlik, az emberek olvassák, satöbbi. Azt hiszem, ezt hívják táp-nak magyarul. Sebők János tápolja a birkát. De miért?

Valójában senki nem akarja gyurcsányt megvédeni (hagyjuk most a hetven év fölöttiekből álló rajongóit), hanem arról van szó, hogy Magyarországnak nincsen semmi szüksége egy kibaszott koncepciós perre, mert rossz emlékei vannak az ilyesmiről. Magyarországnak semmi szüksége a visszamenőlegesen kirótt büntetésekre, mert azokról is rossz emlékei vannak. Magyarországnak semmi szüksége semmiféle diktatúrára, mert alig várta, hogy megszabaduljon az utolsótól. Kurva sokba kerültek ezek a dolgok Magyarországnak már eddig is, és már megint kurva sokba kerülnek - már most rettenetes árat kell fizetni érte, ugyanis, ahogy Sebőknek sikerült kifogalmaznia: ”mi választók, akkor a jövőben melyik alternatívát válasszuk?” Ott van a Hofi által vázolt alternatíva: az utolsó kapcsolja le a villanyt! Ha nincs miből választani, márpedig gyakorlatilag több mint tíz éve nincsen értelmes választási lehetőség (csak a szarra lehet szavazni), akkor az ember logikusan az életre fog szavazni, míg van ereje szavazni, és amíg számít a szavazata.

Gyurcsány a saját bőrét mentené, és fosik, azért igyekszik azt mutatni, hogy ő bassza szét a baloldalt, pedig valójában az mszmp soha nem volt baloldali párt, csak szóban. Annyira voltak ezek szocialisták, mint a fidesz. Tudjuk. Gyurcsánynak semmi helye a politikában - tudjuk. Tehetségtelenségben és önimádatban méltó párja orbánnak - tudjuk. Minden épeszű magyar ember tudja ezt, ezért nem szavaz a jogosultak fele már rettenetesen hosszú évek óta. Ezért kell külföldről importálni a szavazókat. Fasznak kell akkor erőltetni, hogy mszmp=baloldal? Minek tápolni? Kit? Ezen tessenek most elgondolkodni, aztán ennek fényében elhelyezni a magyar ”értelmiséget” oda, ahová való..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése