2010. március 28.

A Gárdás Niki balladája

Ezúttal kimarad a hétvégi anyagból a "valami közepesen érdektelen film ócska kritikájának a kritikája" jellegű bejegyzés. Ezúttal balladázunk egyet a hányatott sorsú emberekről meg a hiánypótlásról.
"Sajnálattal közlöm veletek, mi nem Fideszesek vagyunk, nem Orbán bérelt fel minket! Néhányatokkal még baráti is volt a viszonyunk. Azért nem merek nyíltan színt vallani, mert ismerlek titeket! Tudom, hogy ha nektek elfogy az érvetek, akkor az öklötökkel támadtok! Láttam már sok ilyet, mikor együtt söröztünk… Például a Nemzeti Ladik rendezvényein. Nem magamat védem, hanem a kislányomat, meg a gyönyörű feleségemet, mert őket is bántanátok…"
Amikor a jobbik kerül szóba, fasisztának vitathatatlanul fasiszta, rasszista, soviniszta, proli csürhéről beszélünk, egyáltalán nem ártatlan bárányokról. E fasiszta párt által alapított katonai szervezetről beszélünk akkor, amikor a "gárdáról" beszélünk. "Kapitány Attila a Magyar Gárda Katonai Vezető helyettese Vezérkari Dandár parancsnok." Fölösleges ezt vitatni, ők maguk is éppen csak rákennek valami kulimászt a dologra, sőt nem is nagyon kenik, egyszerűen nyíltan nem beszélnek róla, elbújnak a hétköznapi emberek mögött. A jobbik nyilas utódpárt mind jelképeiben, mint szervezetében, mint szellemiségében, és ezt nem titkolják, csak "nagyon ravaszul" szétkenik, kikérik maguknak, ha valaki az arcukba mondja. Mindent kikérnek maguknak, amit nem ők mondanak ott, akkor, abban az összefüggésben. Mostanában kevésbé harsogva beszélnek a morvai is visszavett kissé a nyilvános metélthánytorgatásból, kolbászellenőrzésből, mert azért igen jól lehet ám keresni azokkal a parlamenti helyekkel, amit meg lehet kaparintani úgy, h most nem püfölik a dobokat, nem fújják a sípokat, a megszokottnál kevesebb autót gyújtanak fel, inkább a csillagszeműt idéző furulyákat fúvják:


"Jó lelkű, kedves, aranyos, szép lány vagyok. Persze ezen felül is vannak jó tulajdonságaim.:) Mint rengeteg más embernek nekem sem adatott túl sok a jóból. Ezért én magamnak és környezetemnek próbálom pótolni a hiányokat. Sokak életében én vagyok a szükséges plusz. Szeretek megdolgozni mindenért így az eredményt annálinkább tudom értékelni. Bika mivoltomból eredendőn tüzes vagyok, kitartó, makacs és uralkodni vágyom mindenki fölött. De ha egy valaki uralkodik rajtam azt nagyon élvezem. Szeretek mozogni, kirándulni, korcsolyázni, kocsikázni, moziba járni, új dolgokat felfedezni vagy csak a vízparton punnyadni. S ha mind ezekhez van egy csodás Társam az maga a gyönyör.

A világ úgy nyit feléd, ahogy te nyitsz a világ felé. Ha bizalmatlan vagy a világ sem kölcsönöz neked bizalmat. "Minden gondolatod valóság, igazi hatalom""
- írja magáról Müller Nikolett, 1984 máj. 4-én született pornószinésznő, akinek a magyar helyesírás nem erőssége, de ismerőse sem és aki mellesleg a nyilas gárda tagja, Kapitány Attila babája.

"Ezt csinálom, mikor dolgozom: Sminkelek. STB. Tanulok" - a pornózok, kaki-pisi(18+!) valahogy kimaradt. De a nyilas kéményseprőt játszom is. Vajon mit ért azalatt, hogy "megdolgozni"? Kolbászt vizsgál? Szétdobja egyébként meglehetősen masszív lábacskáit? Megmutatja ország-világnak a puncikáját? Leszop akárkit, hogy hiányt pótoljon? Leszbiműsort nyom? Bizonyára kemény munka az is (bár fekát igazán nem kell leszopni ahhoz, h az ember megtudja, véreshurkával van dolga, nem debrecenivel), csak valahogy mintha nem férne össze a nyilasok hivatalosan hangoztatott értékeivel. Mintha a fasiszták mindezt meg akarnák tiltani, nem? Vagy akkor mire verik a nyálukat minden évben a melegfelvonuláson, meg bárhol amerre megjelennek nyálat verni? Hogyan képzeli ez a jó lelkű, kedves, aranyos, dongalábú és szép lány a szebb jövőt? Ja, hogy akkor már nem kell pénzért szopnia, mert amire szüksége lesz, azt simán el lehet majd venni a büdös zsidóktól, metéltektől, antifáktól, magukfajtától, a munkatáborokban meg lesz elég cigány, aki dolgozik? Lesz minden, Új Aranykor, lecsó, szalonna, kisüsti.. Bizonyára így képzeli.
A gond csak az, h az emberek jókora többsége nem így képzeli, ahogy a "keményen megdolgoznit" sem pénzért való szopásnak, valamint többé-kevésbé organikus dolgok testüregekbe való tologatásának vizionálja. De a széljobb kőkemény abortuszellenessége is érdekes fényt kap, ha úgy nézzük, GárdaNikinek ki kéne hordania az összes magzatot, ami kemény munkája során megfogan.. - ja, mert nincs ám fogamzásgátlás sem!

És nincsen ebben semmi új. Jörg Haider olyan homokos volt, mint az alföldi löszdombok, s ezzel együtt ott virít az útmutatója a kucug.in_fos címlapján, ha pedig ez szóba kerül, akkor a novákelőd szellemi nyomorán serkent félanalfabéta aktivisták simán lekommunistaösszeesküvésezik a felvetést, mint bármit, ami számukra kellemetlen. Nyilasnak, jobbikosnak lenni nem arról szól, h az ember érvel, vagy használja a fejét. A jobbikos feje arra való, hogy megálljon rajta a kéményseprősityak, azon meg az árpádsáv. Úgy is kell azt he-he.. A kérdés csupán az, kinek jó, ha ezek a végtelenül ostoba tahók ülnek a magyar parlamentben? Magyarországnak, a magyaroknak ugyanis nem jó. Magyarországnak az lenne a jó, ha elkötelezett, felelős, intelligens emberek ülnének a parlamentben, nem olcsó bohócok, ostoba vesztesek, morvaikrisztinák. Tudjuk milyen ez, meg lehet nézni Szlovákiát, milyen, amikor az ilyen Slota-féle megélhetési nácik bekerülnek a parlamentbe. Pont olyan lesz, kivéve, hogy remélhetőleg Magyarországon örök életükre megmaradnak ellenzékben.

Király (Hélóta) András
szeretett mulatni két imádság között (ennyit tudunk róla), legalábbis 2008-ban még igencsak keményen csapatta, de 2010-re már felnőtt. Bizony a fasiszták ilyen gyorsan fejlődnek, legalábbis egy másik agytröszt, Dúró Dóra szerint, ugyanis valójában nincsen szükségük fejlődésre: ha valami nincsen dokumentálva, azt letagadják, ha dokumentálva van, akkor zsidócigánykomenyista összeesküvés. Müller Niki pedig napjainkban is keményen drogozik dolgozik. Talán kicsit kevesebbet sminkel másokat meg tanul, de szopni, dugni szorgosan jár (kaki-pisi full extrával), és láthatóan a műkörmöst sem hanyagolja - de csak szükségből..

Képzeljük hát el a jobbik Magyarországot: minden utcasarkon nyilas kéményseprőcsendőrcsődör ácsorog, leginkább párban, vigyázó szemüket a szemközti Turul pinceborozó előtt kézimunkázó (fitymaellenőrzést tartó) nyilas lányokra vetik, s időnként kedélyes-bajtársias "mi a fasz van, köcsög, megint nem áll föl, baszki?!" kurjantással bíztatnak valami árpádsávos futballrajongókéményseprőkrémet, aki éppen az előbb hányt be két kuka közé, hát persze, h még nem áll föl neki, a képéről is le kéne tán előbb törölni a kurucosan ott fityegő hetyke maradékot. Kéthetente melegfelvonulás Király András és Müller Niki felvezetésében, kizárólag egyenruhában, nemzeti jelképekben, vagy teljes egészében anélkül, heti három-négy skinhead koncert, nagy bebaszással, beszívással, autógyújtogatással, könyvégetéssel, lincseléssel, költségtérítéssel, feszültségoldónak pedig tenyeres-talpas-műkarmos nyilas lányok fújják a bőrfurulyát reggeltől estig meg éjszaka, csak elő kell kapni, már bukik is rá kettő-három. Ingyen sör! Karneváli hangulat! Csiri-biri jelmezek! Minden nap farsang a jobbikkal! Az elit pártfunkcik hetente járhatnak a devizabótba az orosz nagykövetség alagsorába, ahol a vodka és savanyúubi mellé még dekadens nyugati termékek is kaphatók (de csak ott). Miért van olyan érzésem, h itt magyar emberek százezreit veszik hülyére, nagyon otrombán és keményen.

Miért kísért engem a kép, amikor kamaszkoromban lementem a nagyanyámhoz, és az állomáson gyűrtem bele a gázálarctatyóba a levágott ujjú farmermellényt a Venom meg Black Sabbat meg Beatrice meg P.Mobil feliratokkal, mert tudtam, hogy éppen elég lesz nagyanyámnak, h megint farmerban jöttem, és nem szövetkezeti öltönynadrágban. Aztán, mert én nagyon jó gyerek voltam, elmentem lovaskocsival valahová, elhozni valamit, és ahogy ott üldögéltünk a bakon, néztük a lovak seggét, azt mondja nekem a pár évvel idősebb fickó mellettem, hogy na, aztán mi a kedvenc nótád? Ezen nagyon elgondolkodtam, végül kiböktem, hogy a Nagyvárosi farkas a Ricsétől. Kínos csönd következett.. nyilvánvalóan nem tudtuk együtt énekelni.
FRISSÍTÉS:
"Sosem voltam lesbi csak színészkedész volt.
Nem kényszrített senki. El tudnám mesélni az egész story t de ahogy el nézem itt ez senkit sem érdekel. Ami érdekel titeket, hogy le járassátok a Gárdát, a jobbikot és jelen esetben engem is. Szerintem hülyeség azt gondolni, hogy ha valki barnára festi a haját és később meg gondolja már nem lehet szőke vagy vörös...... Én is érzem, ez durva példa volt de gondoljátok csak át: Mentek a metrón, melletetek ül két helyes lány, sulisok csicseregnek.... ugye milyen szép csakhogy a lányokna nincs pénze ételre, sulira a szüleik szegények. Édesapjuk akkora adóságot halmozott fel, hogy nem látnakki belőle.De a lányok megoldják, el adják a lelküket, az egyettlen dolgot ami az övék. Megmentik a helyzetet de elvesztek. Ezt ti nem mondjátok meg róluk csak ha valaki kutat. Ma Magyarországon 100 ból 80 nő ebből él. Akkor most gondoljuk csak át Ha lenne rendes munka lehetőség, lehetőség a tanulásra, lehetőség a normális életre.... mégis ki a fene csinálná ezt. Én soha!!!! De sajnos itt szar a helyzet és ezen kell változtani!
Mikor elkezdtem 3 munkahelyen dolgoztam.
Takarítottam egy irodát, ajándékboltban voltam eladó és egy állatkereskedésben vállaltam részmunkát.
A körülmények többet követeltek de nem vagytok érdemessek ennél többre ezért nem is ragozom tovább. A fogalmazásom lehet nem felene meg mindenhol de szerintem itt most nem ez a lényeg. Sött tuti van egy rakás helyesírási hibám is. De ettől még ember vagyok és én sem bántalak titeket. Jah még valami ha Gyurcsikácska mondhatja, hogy el basztuk nem kicsit, nagyon!!! Akkor én ismonthatom!!! De én csak magammal basztam ki ő meg még veletek is.. További szép estét mindenkinek. Én most vissza megyek a párom mellé aludni Szebb Jövőt!! "
Müller (Gárdás) Niki.
Hmmm... tehát akkor lehet szőke is hátrányoshelyzetű, és azért is a HazudósFerkó a felelős? Értem. Értem? Vagy a szöszéknek szabad, amit a barnáknak és feketéknek nem? Konkurenciaharc dúl Magyarországon? Irigység dúl Magyarországon? Vak gyűlölet és ostobaság dúl Magyarországon? Vagy strihelni, azonos neművel szexelni a szebb jövőben csak gárdaegyenruhában szabad majd? Hogy értsem?
Lássuk, mit mond a gárgya:
"Tudtunk arról, hogy bajtársnőnk pornószínésznőként dolgozott, hiszen azt jelentkezéskor önként, fontos tényként közölte. Azt feltétlenül ki kell emelni, hogy eskütétele óta bajtársnőnk az Új Magyar Gárda közösségén belül példás munkát végez, elöljárói mind fizikai erőnlétével, mind az egészségügyi egységben végzett munkájával, mind pedig magatartásával tökéletesen elégedettek. Meghurcolt, bántalmazott bajtársaiért minden esetben példamutatóan kiállt!

Az ügyet a továbbiakban az Új Magyar Gárda belügyeként kezeljük, arról a nagy nyilvánosság felé nyilatkozni nem kívánunk... szebb jövőt, bla-bla... stb."

Leszámítva, h nem csak dolgozott, hanem dolgozik (véletlenül írták el biztosan) az egészségügyi egységben (milyen stílusos megfogalmazás), ez ugye azt jelenti, a gárda kiáll a fizetős interracial, kaki-pisi, leszbikus szexuális szolgáltatások mellett, mint munka, megélhetés és életmód mellett, a lényeg, h a gárdista elöljárói mind erőnlétével, mind munkájával tökéletesen elégedettek legyenek. Khm... Ez már-már az aranykor lenne ugye, mármint, ha valaki a fentebb vázolt országképet aranykornak tartja, és bírja a kéményseprőszerkót.. De bohózatnak, geggnek mindenképpen óriási.
*
FRISSÍTÉS II.
Sokkal kevésbé vicces, h Nikike pasija, vagy ahogy ő mondja "párja" "Kapitány Attila a Magyar Gárda Katonai Vezető helyettese Vezérkari Dandár parancsnok." Katonai vezető helyettese. Ismételgessük ezt egy picit.. Militärische Führer Stellvertretender.
No comment. Tessék csak ismételgetni, majd leesik náci vagy fasiszta...
FRISS III.
A jobbik egészségügyi egységének újabb szorgos tagja: Katona Vivien. Mi tagadás, igen jó adottságai vannak..

6 megjegyzés:

  1. Választás, vagy szavazás? Honfitársam! Ténylegesen eljött az idő, mikor döntened kell a saját és családod létéről, életéről! Eljött az ideje, hogy kénytelen vagy szembenézni a „mi volt eddig, s hogy lesz tovább” TÉGED IS alapvetően érintő é...

    VálaszTörlés
  2. Káprázik a szemem, nem tudtam végigolvasni. Megtippelem, hogy a jobbik fasiszta, meg náci, és ironizáljuk, röhögjük ki őket? Ez volt, igaz? Hát egézségetekre.

    VálaszTörlés
  3. A, sztem nem a helyesirasa rossz, csak diszlexias. En nehezen tudom elkepzelni, hogy valakinek ilyen rossz legyen a helyesirasa. Bar, ha tenyleg igy van, akkor megertem, hogy "nem volt mas valasztasa". Ritkan alkalmaznak embert negy altalanossal.

    VálaszTörlés
  4. Választás 2010. De még nincs itt az idő! Nincs itt az ideje annak, hogy megismerhessük a pártok véleményét számos kérdésben. Így nem jött el az ideje annak, hogy a választásokon induló politikai pártok állást foglaljanak a társadalom 5-10 százalékát ki...

    VálaszTörlés
  5. Kérem, ez királyi összefoglalás volt, nem nagyon lehet hozzátenni semmit érdemben!
    Pornóról annyit -szakmabéli barátnő közlése- " nem ülök a recepción havi 80-ért, ha egy 20 perces filmért kaphatok 120-at!"
    Szóval, nem mindig az éhenhalás elől menekülnek oda.

    VálaszTörlés