2010. április 17.

Éljen a Jobbik kétharmada

Mióta kiszámolták, h ez csupán 16,7%-ot jelent, a jobbik aktivistái keserű csalódásukban hisztérikus aktivitásba jöttek, ahogy szokták, beindult a kórus, a hörgés, a bőgés, a nyálgép.
Egyetlen párt körül nem tapasztalni ennyi ideggyenge őslényt, aki ilyen rosszul tűrné, h nincsen igaza. Még a Fidesz is jobban viselte a 2002-es bukást. Ez már beteges, amit a jobbikosok művelnek. Barmolnak mindent, mennek neki válogatás nélkül mindennek, annyira fáj szerencsétleneknek a valóság! Blogokon, amiken egyébként szó nem esik még kapcsolódó dologról sem, jön a marha az ilyen szöveggel, aszondja:
"Már nem tart sokáig fiúk, ha maradtok ezen az erkölcsi nívón, csúfosan meg fogtok ti is bukni!"
Nos, ez szuper LOLZ++! Mi nem tart sokáig? Ennek a dumának napokkal ezelőtt lejárt a szavatossága, keziccsókolom, Laci néni, már összeszámolták a szavazatokat rég, számszerű az eredmény. Ma ez a sor maximum azt jelenti, úgy megbuktok, mint a mi kétharmadunk, mert az aztán tényleg megbukott. Mert nem is volt soha még egyharmad sem, de egynegyed sem, még egyötöd se, a számok azt mondják, egyhatod a jobbik kétharmada, ez a kegyetlen valóság. És ez tulajdonképpen senkinek nem okozott meglepetést, azon csodálkoznak inkább az emberek, h egyhatod is össze jött - kivéve a jobbikos aktivistákat, akik, mint kiderült tényleg elhitték azt a kétharmadot. Ráadásul a hülye Vona is, aszondja, többet vártunk. Nem, ő nem ironizált, amikor azt mondta, a jobbik megnyerheti ezt a választást..

Persze most dörzsöl egy kicsit, szorít ott mogyorótájon, hát adjunk a kereplőknek, fújjuk a sípokat, hátha az enyhít az égető fájdalmon. Még nem jött ki az új csasztuska a pártközpontból, csak szánalmas nyökögés, szipogás hallatszik onnan is, azzal kell boldogulni, ami van. Az meg nem sok. Kurvára kevés. Ennyit volt idő bemagolni a novákelőd trollképzőn, most nyakig vannak a szarban. Nehezen megy, mert most tényeket kéne megmagyarázni, h a kétharmad az mifelénk Mucsán, a jobbiknál egyhatod.. Ezt még a szittyakorból örököltük e, amikor mi nagybirodalom voltunk. E.

Ráadásu még ez is.. Sorra buknak legjobbjaink, a leghangosabbak, a trollok meg nem győzik, mondogatni, h de hát más is csinálja, nincs ebben semmi különös, satöbbi. Igen, más is csinálja, csak közben nem ugat arról, h ez dekandencia, meg majd jól betiltjuk, büntetjük, meg a többi jobbos takonyduma nélkül csinálja. Ez pedig óriási különbség, legalább akkora, mint ami a kétharmad, meg az egyhatod között van.
Nehéz úgy a buzik elen tüntetni, h állandóan Király András arcát keresi az ember a tömeben. Nem kellett volna ekkorát, ilyen ordenárén, ostobán hazudni, most kisebb lenne a csalódás is.

Naaagy itt a baj, nagyon nagy.. Nem jön a központból az új rigmus, mert a központban április 12. óta zokogóverseny van, a pimpós csasztuskákat kell ismételgetni, aszt röhögnek nagyon a népek most mirajtunk, aj-jaj!
Hát ez van. A jobbik drága pénzen kitanította a csürhét, hogyan lehet kerepelni digitalice. A szittyák beléptek a XXI. századba, és most nyilvánosan követhetjük döglődésüket. Ezen sokat nyert mindenki, legfőképpen azok, akik ezt a szánamas társulatot kikergették a porondra: konkétan 300 milla körül csökken a szalonnára való költsége, mert az a jövőben a közösből megy. Abból bőven fussa Morvai jelölt eltartására, ami egyáltalán nem olcsó dolog - éljen!
Megnyugodhatunk/nánk, elcsihadnak végre egy időre, lehet normálisan beszélni ismét. Ááá, dehogy.. Annál hangosabban csaholnak most, h fáj nekik, mert ők semmit nem kaptak. Nekik kétharmadot meg fasza kis lincseléseket ígértek, látványos perekkel, satöbbi. Ostoba, kínlódó faszkalapok szennyezik a blogokat, mindent, ahol manapság az ember megnyilvánulhat, tépőzáras plakátszövegek idézgetésével. Magyar nyelven gyalázkodnak, akkor is, ha az oldal tulajdonosa nem beszél magyarul egy kukkot sem, mert nem magyar.. Belga, vagy angol, vagy francia. Ezeknek mindegy. Megmutatta a kuruc, megtanultak digitálisan skandálni, kerepelni, sípolni, ordibálni, az a fontos, mennek. Fontos? Ennyit tudnak. A novákelőd bunkótanoda kikupálta őket, és kurvára bejött a gyopároknak, a novákelőd meg végre leszakadhat a szülei pénzéről, mert lassan már el tudja tartani magát, meg tenyeres-talpas feleségét ebből az új vállalkozásból: állítsunk nyomorultakat, fogyatékosokat a porondra. A söpredék meg ugyan úgy tolja, mint az utcán, vagy a maónikasóba', ugyan azt tolják.
Én mondjuk szó nélkül törlöm a dolgaikat, az emberben elég gyorsan kialakul egyfajta immunitás: nem a témához szólt, személyeskedett, sutty figyelmeztetés nélkül repül. A legjobban azt élvezem, amikor "cenzúra" miatt vinnyognak ezek a szánalmas organizmusok, mert arra képtelenek, h elolvassák egy-egy blog, fórum szabályzatát, hiszen nekik úgyis saját szabályzatuk van, ami mindenhol érvényes, ők ahhoz a fajtához tartoznak, akik vendégségben is saját szokásaik szerint viselkednek. Van ilyen. De az ilyen magára vessen. Éljen az ő kétharmaduk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése